teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte drygt 23 miljarder kronor 2017 och har cirka 4 100 anställda i 13 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

LKAB is an international and high-tech mining and minerals group that mines and upgrades the unique iron ore of northern Sweden for the global steel market. Sustainability is core to our business and our ambition is to be one of the industry’s most innovative, resource-efficient and responsible companies. The group had sales of more than SEK 23 billion in 2017 and employs about 4,100 people in 13 countries. Other group business include industrial minerals, drilling systems, rail transport, rockwork services and property management.

Om tjänsten

Nu söker vi efter projektledare till projektorganisationen, ovanjord i Malmberget. Vi genomför och ansvarar för anläggningsprojekt och vårt mål är att i samarbete med driftsorganisationen skapa driftsäkra anläggningar med god arbetsmiljö.
Som projektledare leder du projekt av olika karaktär mot uppsatt mål i nära samarbete med din projektgrupp. Projektledaren är sammanhållande och drivande genom hela processen. Från förstudier inom tekniska, ekonomiska, miljömässiga områden, för att skapa förutsättningar och beslutsunderlag för den fortsatta projektprocessen, samt i genomförandefaserna som består av förprojektering som steg ett och sedan anläggning som steg två. Vi har ett enhetligt arbetssätt utifrån LKABs projektmodell och gällande rutiner.
Projektorganisationen består av projektledare, byggledare och projektkoordinatorer.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning, gärna inom anläggningsprojekt eller liknande och har ett intresse av att vara med och utveckla våra gruvor med tillhörande anläggningar i Malmberget. Ingenjörsexamen med teknisk- /projektinriktning eller motsvarande är meriterande.
Du har intresse av att leda projekt med vedertagen systematisk projektledningsmetodik. Du har god analytisk förmåga och har lätt för att se möjligheter och lösningar på de frågeställningar du ställs inför. Det är viktigt att du har goda ledaregenskaper och har förmågan att jobba i grupp och skapa goda relationer.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

För ytterligare information om tjänsten kontakta Mats Ylipää 0970–76 879
Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga kontakter:
Unionen Södra - Per Ola Eriksson, 0920-38076
SACO-klubben Södra - Annika Taavoniku, 0970-79532
Ledarna Södra - Christer Olofsson, 0970-765 84

Befattning
Projektledare

Stationering
LKAB, Malmberget

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdatum
2020-07-05

Projektledare

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-07-05

Ansök nu

Dela detta jobb