teknikjobb.se

Förvaltaren är Sundbyberg stads eget fastighetsbolag med ca 15 000 boende, vilket gör att ungefär var tredje sundbybergare bor hos oss. De är ca 140 medarbetare som arbetar med att utveckla det moderna Sundbyberg med attraktiva bostäder och fräscha lokaler. Beståndet består av cirka 7 000 lägenheter, 600 lokaler och drygt 4 000 garage- och parkeringsplatser. Förvaltarens hyresgäster ska vara bland de nöjdaste i Norra Stockholm och därför tar vi ett stort ansvar och genom vårt arbete bidrar vi till en levande och hållbar stad. För att nå dit har vi enats om visionen 'Sundbyberg växer med dig'.


PROJEKTLEDARE

Vill du vara med och projektleda i en kommun med en intressant projektportfölj där du har chansen att påverka hur Sveriges mest tätbefolkade stadsdel i framtiden kommer att se ut? Då kanske rollen som projektledare på Förvaltaren i Sundbyberg är nästa steg i din karriär!

Vad innebär rollen?
Som projektledare på Förvaltaren har du helhetsansvar för projekt inom nyproduktion och ombyggnation. Då det ingår både kommersiella fastigheter och bostäder i Förvaltarens fastighetsportfölj kommer dina dagar att vara varierande med olika typer av spännande utmaningar. Du har en tät dialog med konsulter, entreprenörer och förvaltare. I din roll som beställare ansvarar du för helheten i dina projekt från framtagande av beslutsunderlag och kalkyler till projektering, genomförande och uppföljning. Du få stor möjlighet att utveckla dig vidare som projektledare och dela kunskap med kollegor i ett välkomnande arbetsklimat. I projektteamet ingår projektledare, projektsamordnare, controller och projektchef. Du rapporterar till Projektchef.

Din nya arbetsplats kommer att bli på vårt fina kontor i  Hallonbergen med två minuter promenad till tunnelbanan.

Vem är du?
Vi tror att du har arbetat med projektledning några år och har god vana att planera och driva projekt i mål. Arbetet innebär mycket kontakt med interna och externa intressenter. Förvaltaren uppmuntrar ett klimat där man delar med sig och hjälper varandra och har ett tätt samarbete med kollegor. Du är analytisk och har lätt för att både se utmaningar. Du leder projektet i mål utifrån planerade tids- och kostnadsramar. Du har väl grundade och tydliga värderingar och förmåga att tänka begreppsmässigt på frågor ur ett etiskt perspektiv. För att bli framgångsrik i rollen behöver du förmågan att formulera dig tydligt i både tal och skrift.  

Du identifierar dig med Förvaltarens värdegrund:

 • Vi gillar människor
 • Vi lyssnar nyfiket och vågar utmana
 • Vi säger och gör saker vi kan stå för 


Din bakgrund
Då du i rollen ställs inför komplexa problem letar vi efter en erfaren person med följande kvalifikationer:

 • Civil- eller högskoleingenjörsutbildning med inriktning t.ex. inom väg och vatten, bygg, arkitektur, projektledning, samhällsbyggnad eller motsvarande. 
 • Minst 5 års erfarenhet från Projektledarroll eller motsvarande
 • Erfarenhet av att genomföra entreprenadkontroll, planera för entreprenadbesiktningar och provningar
 • Kännedom om aktuella och gällande lagar och förordningar kring byggprocessen
 • Erfarenheter som användare av underhållsrapporterings- och planeringssystem
 • B-körkort

Utöver vad som nämns ovan är följande kompetenser meriterade: 

 • Förhandlingsvana och erfarenhet av upphandlingsprocessen,
 • Erfarenhet av LOU
 • Erfarenhet och kunskap om installationstekniska system


Vad Förvaltaren kan erbjuda dig
På Förvaltaren får du möjlighet att arbeta i en välkomnande miljö med trevliga kollegor. Organisationen är mån om sina medarbetare och erbjuder bl.a. flexibla arbetstider och möjlighet till ökat ansvar i rollen. Då du arbetar i ett bolag med lokal förankring har du stor möjlighet att bidra till en god boendemiljö för hyresgästerna. I rollen har du stor möjlighet att komma med nya idéer och få gehör och dela erfarenhet med kollegor. Förvaltaren är en mångkulturell arbetsplats där alla ska känna sig välkomna.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som Projektledare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.
I denna rekrytering samarbetar Förvaltaren med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 
Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 2019-10-21.
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Rickard Frykendahl på rickard.frykendahl@fasticon.se eller 073-447 52 34.

Välkommen med din ansökan!

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Läs mer på www.fasticon.se

Om denna position
Arbetsgivare    Fastighets AB Förvaltaren
Lötsjövägen 1B
174 07 SUNDBYBERG
Hemsida    www.forvaltaren.se
LinkedIn
Titel    Projektledare
Sektor    Offentlig
Anställningsform    Tillsvidare
Antal tjänster    1
Rickard Frykendahl
Rekryteringskonsult
rickard.frykendahl@fasticon.se
073-4475234

 

 

Projektledare

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-15

Ansök nu

Dela detta jobb