teknikjobb.se

Projektledare - 13 oktober - Norrköping

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-11-21

Ansök nu

Projektledare - 13 oktober - Norrköping


Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
 


Vill du vara en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi och elkraftsområdet? Vi söker en projektledare inom ledningsunderhåll till vår etablering i Norrköping.
 


Din roll som projektledare

Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete som projektledare för felavhjälpning, service, underhåll och projekt inom spänningsintervallet 0,4-24 kV. Du leder medarbetare och underentreprenörer och ansvarar för uppdraget från start till mål så att resultatet levereras enligt överenskommelse och avtal. Du har ett brett ansvar, det ingår kundkontakter, arbetsmiljö, hantering av budget, tidsplaner och uppföljning.
 Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Ansvar för genomförande samt det ekonomiska utfallet av dina projekt.

• Avropa och delta i upphandlingar av entreprenörer, tjänster och material.

• Ekonomisk och teknisk uppföljning av dina projekt.

• Sammanställa tekniska underlag till förfrågningar och delta i anbudsutvärdering.

• Säkerställa att våra marknadsledande miljö- och arbetsmiljörutiner följs.
 


Dina kvalifikationer

• Gymnasieutbildning inom el, ekonomi, bygg och/eller motsvarande erfarenhet

• KY-utbildning eller annan vidareutbildning kan vara meriterande

• Talar och skriver svenska obehindrat

• B-körkort är ett krav då resor ingår i tjänsten

• Erfarenhet av underhålls- och/eller projektledare inom entreprenadbranschen är meriterande
 


Vi söker dig som vill ha ett utvecklande arbete med kunden i fokus där du leder och planerar service-och projektarbeten. Du är en ansvarstagande ledare som har ett stort engagemang för dina uppdrag. Det är viktigt att du har lätt för att ta initiativ och samarbeta med kollegor och kunder. Du motiveras av att erbjuda service och kvalitet, du agerar affärsmässigt med ett gott entreprenörskap och du tar stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift. Vi vill att du i din roll aktivt bidrar till att vår arbetsmiljö ska förbli branschens bästa och säkraste. Säkerheten kommer alltid först inom Vattenfall Services.
 


Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Mats Lundssell, tfn 072-465 34 62. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Eskil Höglund, eskil.hoeglund@vattenfall.com
 


Fackliga representanter för denna tjänst är: Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.
 


Placeringsort: Norrköping
 


Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
 


Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
 


Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 13 oktober 2021!
 


Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 000 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se
Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
Följ oss gärna

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – Vattenfallservices

Location: Norrköping

Dela detta jobb

Projektledare - 13 oktober - Norrköping

Vattenfall AB