teknikjobb.se

Referensnr    LSU23/2019
Sista ansökan    2019-05-26
Förvaltning    Fastighet och service
Arbetsplats    Planerat underhåll

Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 260 medarbetare. Vi utvecklar, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 700 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala. De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården och den största kunden är Akademiska sjukhuset. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och trevliga arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt! Vad är viktigt för dig?

Vår verksamhet
Vi som arbetar på Teknikavdelningen förvaltar och driftar Region Uppsalas fastigheter och anläggningar. Vi ser ett värde i att vårt arbete bidrar till samhällsnytta och hållbarhet. På avdelningen är vi ca 80 personer som tillsammans säkerställer att ca 640.000 kvadratmeter av vård- och andra lokaler fungerar optimalt för våra kärnverksamheter vad gäller funktion, standard över tid och att lagar och myndighetskrav efterlevs. Det innebär att tekniska system får tillsyn och skötsel samt att underhållsåtgärder planeras systematiskt.

Enheten för underhåll ingår i Teknikavdelningen och ansvarar för att genomföra de av fastighetschefen beslutade PU-planen; underhållsprojekt med avseende på installationens eller systemets livslängd, funktion och status. 
Enheten Planerat underhåll arbetar huvudsakligen med att genomföra de underhållsåtgärder som upprättats av Teknikförvaltningen men arbetet inrymmer även andra typer av projekt, om än inte i samma omfattning.

Arbetsuppgifter
Som projektledare kommer du arbeta med planering och projektledning av underhållsåtgärder, upphandling av entreprenadarbeten samt kravställning och kvalitetsuppföljning av utförda arbeten.
Du medverkar vid ekonomiuppföljning och bidrar till enhetens interna arbete med fokus på ständiga förbättringar.
Rollen som projektledare innebär också mycket samarbete och samverkan med fastighetsdrift, projektavdelning, fastighetsförvaltare och inte minst Region Uppsalas verksamheter inom bl a vård och kollektivtrafik. 
Under ett normalt år genomförs ett hundratal underhållsprojekt - allt från målningsprojekt, installation av kyla, trädbeskärning till revisionsbesiktningar och mycket mer. 

Din bakgrund och personlighet
Du är en person som självständigt driver dina projekt, utan att glömma vikten av samarbete, uppföljning och kommunikation med din omgivning.
Såväl dokumentation som kommunikation är viktiga förmågor och därför är din svenska god i både tal och skrift.
Du är strukturerad och välorganiserad.
Du trivs med att arbeta i projektform och har ett genuint intresse för underhållsfrågor. 

Vi vill att du har minst ett par års erfarenhet av projektledning och fastighetsunderhåll.
Har du erfarenhet av arbete i vårdmiljö, projektledarutbildning och/eller eftergymnasial utbildning inom teknik ser vi det som meriterande.
Körkort är ett krav liksom vi förväntar oss att du är van vid att arbeta i olika typer av systemstöd. 

Övrig information
Vårt kontor finns i Uppsala Science Park.
I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se
Information om tjänsten lämnas av rekryteringskonsult Anna-Karin Moazzami,
018-470 71 10.

Vill du också jobba där du gör skillnad? Välkommen med din ansökan!

Din ansökan vill vi ha senast den 26 maj 2019.

Vill du veta ännu mer? Besök vår hemsida och läs mer om våra förmåner

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Projektledare

Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Dela detta jobb