teknikjobb.se

Stockholmsregionen är i dagsläget en av Europas snabbast växande regioner. Vi behöver därför stärka upp ett redan starkt team med ytterligare en projektledare till enheten Projekt Investering Syd. Vi söker dig som vill arbeta med infrastruktur och leda projekt i samband med om- och nybyggnation av vårt ledningsnät och anläggningar i Söderort.

Som projektledare på Stockholm Vatten och Avfall blir du en viktig del i vårt uppdrag att utveckla Stockholm och Huddinge. Du kommer tillsammans med andra projektledare ansvara för att genomföra investeringsprojekt inom Stockholm Vatten och Avfall. Investeringsenheterna berörs bland annat av många stora spännande infrastrukturprojekt som Tvärförbindelse Södertörn, Hagstaden, Slussen, utbyggnaden av tunnelbanan, förbifart Sthlm, spårväg syd, Årsta gärde m.fl. som påbörjats eller är i full gång. Vi arbetar samtidigt aktivt med vår egen åtgärdsplan, översvämningsproblematik och andra klimatrelaterade områden. Vi har en stor mängd projekt inom olika områden i olika storlek och omfattning att erbjuda rätt projektledare.

Arbetsuppgifter och utmaningar

Som projektledare styr du ditt projekt mot uppställda mål från det att du får uppdraget till det att projektet är klart och överlämnat. Du ansvarar bland annat för beställning av projektering och utförandet av om- och nybyggnation av ledningsnätet med tillhörande anordningar. Exempel på arbetsuppgifter:

  • Leda, planera, fördela samt följa upp arbetet i projektet
  • Ansvara för tid, kostnad samt innehåll (inkl. tekniskt ansvar) för projektens genomförande
  • Följa upp och rapportera genomförandet och förändringar gentemot styrgrupp, investeringschef, projektägare eller annan intressent
  • För Stockholm Vatten och Avfalls talan, medverka, samordna samt bevaka våra intressen tekniskt, ekonomiska och tidsmässigt på externa projekterings- och byggmöten.

Projektledarrollen innebär många externa och interna kontakter i olika forum med bland annat myndigheter, exploatörer, entreprenörer, konsulter, medborgare och kollegor inom staden/kommunen. Statusen på ditt projekt rapporterar du kontinuerligt till din enhetschef.

Vi är en lärande organisation med mycket erfarenhet och kunskap till ditt stöd. Förutom dessa spännande arbetsuppgifter, duktiga kollegor och ett mycket bra arbetsklimat så erbjuds du även goda anställningsförmåner som gym på arbetsplatsen, kompetensutveckling och bra flextidsvillkor.

Din profil

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du ska ha minst 5 års erfarenhet av projektrelaterat arbete och du ska ha genomgått en projektledarutbildning. Du bör även ha minst 5 års erfarenhet av tekniskt eller teoretiskt arbete med planering, projektering eller investeringar från VA eller markentreprenad-branschen. Även annan VA-kompetens och erfarenhet från anläggningsbranschen är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba med digitala projektverktyg och du är självklart van användare av administrativa verktyg i Office-paketet.

Arbetet innebär mycket frihet under ansvar varför du behöver vara självgående, initiativtagande och beslutsam inom de ramar som respektive projekt har. Som person är du strukturerad, engagerad och social. Du har lätt för att samarbeta och är kommunikativ i både tal och skrift. För att kunna bidra till enhetens utveckling vill vi att du är kreativ, lyhörd och positiv till förändringar samt gärna delar med dig av din egen kompetens.

I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning.

Din ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Hunter & Tailor och hänvisar därför frågor till Caroline Kirschon caroline.kirschon@huntertailor.com. Skicka in din ansökan redan idag!

Intervjuer och tillsättning sker löpande.

Mer om oss

Vi är en lärande organisation med mycket erfarenhet och kunskap till ditt stöd. Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande jobb med intressanta arbetsuppgifter, duktiga kollegor och ett mycket bra arbetsklimat. Dessutom erbjuder vi goda anställningsvillkor, digitala och flexibla arbetssätt, kontinuerlig kompetensutveckling samt en rad hälsofrämjande fördelar.

Logga

Projektledare

Ansök nu

Dela detta jobb