teknikjobb.se

Projektledande radioingenjör till Combitech i Växjö

Företag Combitech AB
Ort
Utgår

2021-10-10

Ansök nu

Projektledande radioingenjör till Combitech i Växjö

Är du en radioingenjör som vill ta ett större ansvar för projektets alla faser och ha många kontaktytor inom ramen för projektet? Vi söker en projektledande radioingenjör som vill vara involverad i ett projekts alla faser, från kravställning till test och verifiering. Är du den vi letar efter?

Din roll som projektledande radioingenjör

Rollen innebär ansvar för planering, samordning, genomförande och uppföljning i något av våra kunduppdrag inom radio- och kommunikationsområdet. Du kommer ansvara för verksamheten som bedrivs inom ramen för vårt specifika kunduppdrag och kommer vara en naturlig kontaktperson för vår uppdragsgivare, och andra aktörer inom ramen för projektet, givetvis i samverkan med de andra projektdeltagarna. Beroende på dina intressen och din kunskap ser vi gärna att du är delaktig och även driver vissa specifika teknikområden inom projektet.

Du kommer att jobba med frågor inom en rad olika teknikområden så som vågutbredning, antennteknik, radio- och satellitkommunikation men även andra områden så som nätverk, säkerhet, drift- och underhållsrelaterade frågor kan bli aktuella.  

Större delen av ditt arbete genomförs på kontoret i Växjö, även om tjänsteresor är en naturlig del av arbetet. Andra placeringsorter kan vara aktuella. Resor sker till största delen nationellt, men resor utanför landets gränser kan också förekomma. Till stor del är projekten relaterade till Försvarsmakten.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som är civilingenjör eller motsvarande, med kompetens inom kommunikation, främst radiokommunikation. Du har efterenhet av att leda tekniska projekt. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet inom radiokommunikation eller Försvarsmakten/försvarsindustrin.

För att lyckas i rollen är du driven, har koll på läget och hjälper teamet framåt. Du är social och har lätt för att samarbeta med andra, både kollegor och kunder.

Vi ser gärna att du har B-körkort då vissa tjänsteresor underlättas genom bilkörning. Flytande kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är meriterande eftersom mycket av arbetet dokumenteras i rapportform samt att arbetet innebär mycket kontakt med såväl nationella som internationella aktörer.

Då våra tjänster innebär arbete som omfattas av försvarssekretess kan det krävas att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker efter sista ansökningsdag på grund av semester. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Dela detta jobb

Projektledande radioingenjör till Combitech i Växjö

Combitech AB