teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Projektled installationsteknik alt. VVS-konstruktör till AirSon

Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Projektled installationsteknik alt. VVS-konstruktör till AirSon

Lockas du av att minska klimatpåverkan och CO₂ utsläpp på riktigt? Då är det hos AirSon du gör störst skillnad!

 

Vill du vara med på en spännande utvecklingsresa och samtidigt designa och/eller leda projekt för morgondagens mest energieffektiva och hållbara fabriker och anläggningar? AirSon Engineering arbetar med avancerade, energiintensiva och installationstäta anläggningar med höga krav och snäva toleranser. Vi erbjuder tekniskt komplexa och utmanande uppdrag där du följer kundernas verksamhet i Sverige och eventuellt utomlands.

Vi ska nu starta upp verksamhet i Stockholm och söker därför en duktig Projektledare installationsteknik alt. VVS-konstruktör med placering på kontoret där. Du kommer att sitta på E.ON´s nya fräscha kontor i Solna.

 

Om företaget
AirSon är en del av energikoncernen E.ON och arbetar med avancerad och nischad projektering av processnära VVS-tekniska installationer samt energirådgivning åt främst industriella och energiintensiva kunder. Våra projekt återfinns inom främst läkemedel, livsmedel, high-tech och forskningsanläggningar. Kunderna är oftast multinationella bolag och uppdragen utförs därför både nationellt och internationellt.

Företaget har utgjort en plantskola för ett flertal kommersiellt framgångsrika forskningsprojekt. Med mer än 40 års erfarenheter inom aerodynamik, VVS- och energiteknik erbjuder vi svensk industri framtidens lösningar inom kontrollerade inomhusmiljöer, avancerad renrumsteknik, integrerad VVS-teknisk design och implementering av stora högprofilerade energisparprojekt. Läs mer på www.airson.se.

 

Organisation och expansion
Organisationen är uppdelad i tre huvudområden: Kontrollerade innemiljöer, Installationsteknik och Energieffektivisering. Den gemensamma nämnaren för samtliga är avancerad installationsteknik.

AirSon har vuxit kraftigt senaste åren och med E.ON vid rodret har vi nu en ambitiös plan att växa från dagens dryga 25 medarbetare till långt över 200 de kommande fem åren!

Huvudkontoret ligger i Ängelholm och sedan 2020 har vi etablerat oss med kontor i Malmö och nu kommer vi även att öppna ett kontor i Stockholm.

 

Mer om jobbet
AirSon Engineering arbetar som nämnts ovan i huvudsak med de svårare uppdragen, i energiintensiva och vad vi kallar installationstäta projekt med stora som små forskningsanläggningar samt industriella projekt och anläggningar. Vi arbetar dels som rådgivande konsulter, dels med nyckelfärdiga entreprenader, vilket i det senare fallet innebär projektledning med inköp och kontakter med både kund och leverantörer vid sidan av det huvudsakliga ingenjörsarbetet. Projekten varierar från några timmars rådgivning till projektering och utförande av nya produktions-anläggningar i miljardklassen.

AirSon arbetar med samtliga fastighets- och processnära installationer, som t ex kyla, värme, tryckluft, gas, ånga, sanitet, ventilation, styr- och energimonitorering. Vid nyckelfärdiga projekt har AirSon naturliga samarbetspartners inom E.ON med infrastruktur kring elkraftsförsörjning och med E.ON bolaget Coromatic för IT lösningar och reservkraft.

Som projektledare leder och koordinerar du såväl interna resurser från AirSon som externa samarbetspartners och ett stort nätverk av leverantörer. Är du en erfaren projektledare kan du snabbt bli erbjuden komplexa och spännande projekt som kommer att utmana dig. Som duktig VVS-konstruktör får du stor påverkan i hur designen verkligen kommer att bli.

 

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som är civilingenjör eller högskoleingenjör inriktning installationsteknik (VVS) eller Energiteknik. Vi ser att du har minst 5 års erfarenhet som projektledare/uppdragsansvarig eller VVS-konstruktör. Goda kunskaper och intresse inom 3D CAD och Magi CAD är mycket önskvärt.

AirSon är ett växande bolag med god lönsamhet och fin utvecklingspotential. De personliga egenskaperna är väldigt viktiga för oss. Vi söker dig som gärna vill vara med på vår resa och som lockas av att arbeta med tekniskt avancerade och utmanade projekt.

Tydliga egenskaper hos dig är att du är engagerad, nyfiken och kommunikativ, tycker om att ta ansvar samt att du är driven och självgående. Vidare är du strukturerad och har förutsättningarna att kunna driva projekt med administrativt, tekniskt och ekonomiskt ansvar. Du är väldigt tekniskt intresserad. Då vi driver såväl nationella som internationella projekt kräver vi god svenska och engelska.

 

Hur ansöker jag?
I den här rekryteringen samarbetar AirSon Engineering med Jeffersonwells, du ansöker med ett uppdaterat CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval, därför uppmuntrar vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor avseende tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Håkan Kempel på 0730-211 833 eller via mail till hakan.kempel@jeffersonwells.se .

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Projektled installationsteknik alt. VVS-konstruktör till AirSon

Jefferson Wells