teknikjobb.se

Projektkoordinator till Saitec Engineering!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2020-07-22

Ansök nu

Projektkoordinator till Saitec Engineering!

Brinner du för koordinering och vill bli en del av ett dynamiskt, händelserikt och internationellt bolag? Nu söker Saitec Engineering sin nya projektkoordinatorstjärna som framförallt ska stötta upp deras projektledare i deras dagliga arbete. Saitec Engineering söker någon som vill växa med dem långsiktigt och som har ett intresse för teknik. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten

Saitec Engineering är ett medelstort internationellt teknikkonsultföretag med över 300 anställda och erbjuder ett heltäckande tjänsteutbud. Deras främsta expertisområde är infrastruktur- och transportsektorn för väg och järnväg. I dag sitter de i nya lokaler i Nacka och Lund.

I rollen som projektkoordinator kommer du främst att stötta upp en av deras projektledare i hennes dagliga arbete. Du kommer ha en avgörande och viktig roll i att få ihop alltifrån möten, kommunikation internt som externt samt administration. Rollen kräver att du är flexibel, prestigelös och framförallt bekväm med att föra kommunikation på både svenska och engelska och därmed tycker om att arbeta i en internationell miljö.

Du kommer framförallt ansvara för att koordinera möten, hantera projekt- och mötesrelaterad administration samt vara delaktig i att översätta dokument från svenska till engelska och vice versa. Rollen kräver inte att du är tekniskt kunnig då detta är något som kommer med tiden men viktigt är att du är orädd och vågar pröva dig fram. Vidare kommer du också att ibland få delta på byggmöten och föra anteckningar och sammanfatta.

Du erbjuds

Här erbjud du en unik chans att få komma in i en organisation som tror på utveckling och där samarbetet med din dedikerade projektledare prioriteras högt. Vår kund vill ha någon som verkligen vill utvecklas med henne och som är beredd att göra det där lilla extra för både projekten såväl som för deras samarbete. Du kommer få en introduktion av organisationen och projektet och dina främsta arbetsuppgifter vid start.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

  • Koordinera, boka och ibland delta på möten med både interna såväl som externa parter

  • Ansvara för projektrelaterad administration såsom att sammanställa rapporter och dokument

  • Översätta vissa dokument då organisationen är väldigt internationell

Vi söker dig som

  • Har en avklarad gymnasial utbildning

  • Gärna har administrativ och koordinerande arbetslivserfarenhet sedan innan. Vi kommer dock lägga stor vikt vid personlig lämplighet för denna roll

  • Talar och skriver flytande svenska och engelska men som är väldigt bekväm med engelska

Som person är du lugn och trygg i dig själv och tycker om att möta nya människor. Du har ett sinne för struktur och noggrannhet och lämnar ingenting åt slumpen. Vidare ser vi gärna att du är utåtriktad, är duktig på att anpassa dig till andra människor och visar på en personlig mognad.

Övrig information

  • Start: Augusti eller enligt överenskommelse

  • Omfattning: Heltid, långsiktigt med ambition till överrekrytering

  • Placering: Nacka, Stockholm

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Saitec Engineerings önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

SAITEC Engineering AB expanderar i Sverige med flera projekt och framförallt en intressant framtid i järnvägsbranschen med kunder såsom Trafikverket och övriga aktörer. Företagets gedigna referenser inom anläggningsbranschen (väg och järnväg) med en inkluderande och tvärvetenskaplig organisation där kommunikation är essentiell del av vår verksamhet.

 

Dela detta jobb

Projektkoordinator till Saitec Engineering!

Academic Work