teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektkoordinator och administratör, Vattenfall Onshore Wind

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-22

Ansök nu

Projektkoordinator och administratör, Vattenfall Onshore Wind

Projektkoordinator och administratör, Vattenfall Onshore Wind
  
Vattenfall Vind befinner sig i en expansiv och spännande tillväxtfas och vi ser fram emot att kunna anställa medarbetare till vår projektutvecklingsavdelning.

En spännande vardag – för en fossilfri framtid 

Vi på Vattenfall arbetar intensivt för att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi dig som är engagerad och som vill arbeta hos oss som är en av Sveriges största elproducenter. Vi erbjuder en arbetsplats präglad av engagemang, nyfikenhet, kompetens, samarbete och vi har högt i tak. Du kommer arbeta på avdelningen som ansvarar för att utveckla Vattenfalls portfölj av landbaserade vindkraftsprojekt i Sverige.
  
Vi söker nu en projektkoordinator och avtalsadministratör
  
Rollen som Projektkoordinator

Rollen som projektkoordinator innebär att ansvara för projektets dokumentadministration med dess struktur, rutiner och att skapa medvetenhet så att alla arbetar enligt våra rutiner. Du ansvarar även för administrativt stöd vid fysiska möte och för ekonomisk administration inom projektet. Du är en del av projektets sk core team och fungerar som projektledarens stöd i administrativa frågor.
 
Vi arbetar i Sharepointmiljö där alla projekt ska följa samma struktur. Som koordinator har du en viktig roll i att säkerställa att strukturen finns, följs och utvecklas. Du är projektledarens stöd i att ta fram material inför olika projektbeslut och du ansvarar för projektets aktivitetslista, åtagandelogg och beslutslogg. Projektets ekonomisk administration omfattar kontering av fakturor samt hantering av beställning och anmodan i SAP.
 
Vi hanterar många avtal och som koordinator ansvarar du för hantering av avtal inom projektet, förteckning över avtalen och att information i förteckningen hålls uppdaterad och aktuell. Du bistår i utskick av information, bl.a. brev till markägare, närboende, näringsliv mm. I samband med fysiska möten står du för planering, struktur och praktiska arrangemang vid genomförandet.
 
I projektarbetet för du mötesanteckningar från både interna och externa möte. Du stöttar vid planering, genomförande och uppföljning av riskarbete och workshop och andra interna utvärderingsarbeten.

Denna roll innebär även administration av avtal för hela vår projektportfölj. I rollen ingår att säkerställa att alla arrendeavtal och avtal rörande mark och väg hanteras enligt våra interna rutiner, såsom registrering och arkivering. Inskrivning av ärenden hos Lantmäteriet ingår liksom hantering av dispenser och fullmakter. Därtill ska utanordningar och utbetalningar ske och avtalen ska följas upp. Hanteringen kan även omfatta andra avtal inom vår verksamhet. När projekten lämnar utvecklingsfas ingår att bistå i överlämning av avtal och avtalshantering till de som arbetar i byggfas respektive driftsfas.

För oss är utveckling och förbättring viktigt och vi ser att du kommer ha en aktiv roll i utveckling av avtalshantering och mallar för att både kvalitetssäkra och effektivisera processen.  

Kompetens- och erfarenhetskrav

• Relevant utbildning

• Minst 2-4 års erfarenhet

• Administrativ förmåga

• Mycket god ordning och reda

• Erfarenhet av arkivhantering

• Serviceinriktad

• Goda kunskaper i engelska, både skriftligt och muntligt
  
Särskilt meriterande

• Tidigare arbete i projektform

• Erfarenhet av avtalshantering

• Erfarenhet av att arbeta i SharePoint-miljö

• Hantering inom SAP
  
Personliga egenskaper
 
För att lyckas i rollen behöver du har en hög grad av service mind och gilla många kontakter. Du är en god administratör som även lyckas förmedla vikten av ordning och reda till andra. Du gillar att ta fram strukturer och rutiner som du inspirerar andra att följa. Du är en fixare, som hittar lösningar. För avtalshanteringen behöver du vara noggrann och kvalitetsmedveten. Vår avdelning värdesätter att arbeta tillsammans, effektiva lösningar, ärlighet, att generöst dela med sig av information och kunskap.
 
Placeringsort: Solna
 
Denna roll förutsätter att du har möjlighet att resa i tjänsten, uppskattningsvis 2 dagar i månaden.

Projektutveckling landbaserad vindkraft Sverige

Med ökade ambitioner har avdelningen som ansvarar för utvecklingen av landbaserad vindkraft i Sverige växt i takt med att portföljen utökats med fler projekt. Vi driver projekt från den första markförhandlingen, genom bl.a. miljötillståndsprocesserna, till och med investeringsbeslut och fram till byggstart för vindkraftparkerna. Avdelningen omfattar 19 personer och består av projektledare, tillståndsspecialister, stakeholder managers och koordinatorer.

Frågor?
Rekryterande chef Helena Wänlund kan svara på frågor om tjänsten och nås på tel. 073-613 61 72 eller via mail helena.waenlund@vattenfall.com. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta vår rekryterare Anneli Jarlsheim.


Fackliga företrädare: Anders Jansson – Akademikerna, Christer Gustafsson – Ledarna, Anders Bohlin – Unionen och Rebecka Hedsell – SEKO. Du når dem via Vattenfalls växel: 08-739 50 00.
 
Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 22 maj 2022, men ansökningar utvärderas löpande, så vänta inte med att ansöka. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Vi ser fram emot din ansökan!

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.
  

#LI-SE

 

 

 

Dela detta jobb

Projektkoordinator och administratör, Vattenfall Onshore Wind

Vattenfall AB