teknikjobb.se

Projektinköpare till energibolag i Stockholm

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2020-01-21

Ansök nu

Projektinköpare till energibolag i Stockholm

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain-verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi söker en rutinerad projektinköpare inom entreprenad med erfarenhet av upphandling inom mekanik och process samt el och automation för ett ettårigt uppdrag hos vår kund i Stockholm.

Rollen

Rollen som projektinköpare i investeringsprojekt är en nyckelroll i upphandlingsarbetet och fungerar som loket i investeringsprojektets inköpsarbete av såväl varor som tjänster. Uppdraget innebär att du kommer att ha en aktiv roll i projektupphandlingar i investeringsprojekt där du medverkar från start till mål, med uppgiften att säkra kvaliteten på leverantör och skapa lönsamma affärer. Som projektinköpare ansvarar du för att hålla ihop en helhet där flera projektmedlemmar deltar i inköpsarbete och inköpsstrategi. Det medför att du tar eget ansvar och initiativ för att driva inköpsarbetet i projekten.

 Arbetsuppgifter

  • Författa förfrågningsunderlag och dokumentera övriga upphandlingsdokument som inköps och investeringsprocessen kräver.
  • Bidra till länken mellan leverantörers kunskapsbank och projektet du verkar i.
  • Förmedla ett bra nätverk och ha kontroll på leverantörsmarknaden inom de områden som upphandlingarna sker inom.
  • Upprätta inköpsstrategier som bidrar till affärsnytta och kvalitetssäkring.
  • Förhandla avtal med leverantörer, dvs ha god insikt och vana att arbeta med juridik och avtal.
  • Genomföra och följa upp förfrågningar och anbud, räkna ut och rapportera besparing.
  • Följa upp avvikelser och driva eller vara behjälplig vid regleringar med leverantörer.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har minst sju års erfarenhet av projektinköp inom entreprenader närmare bestämt upphandling av entreprenad inom mekanik (exempelvis svets, rörarbeten) och process samt upphandlingar inom el och automation (exempelvis styrsystemsbyten, uppgraderingar). För att bli aktuell för uppdraget behöver du också ha kunskap om entreprenadjuridik och de vanliga förekommande avtalsformerna (AB/ABA/ABT). 

Som projektinköpare blir du en del i en i en inköpsgrupp som präglas av nyfikenhet, initiativ och ansvar, där det finns en stor vilja att stötta och hjälpa varandra. För rätt person kan vi erbjuda ett flexibelt arbete med mycket eget ansvar i utmanande projekt. 

Ansökan

Hantering av ansökningar sker löpande varför tillsättning kan ske tidigare än sista ansökningsdag. Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/ Sista ansökningsdag är 21 januari 2020. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070-786 80 99.

Sökord: projektinköpare entreprenad energibolag upphandling inköp mekanik el automation AB ABA ABT LOU LUF investerinsgprojekt

Dela detta jobb

Projektinköpare till energibolag i Stockholm

ValueOne AB