teknikjobb.se

PROJEKTINGENJÖRER

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2019-09-30

Ansök nu

PROJEKTINGENJÖRER

Har du tidigare arbetat som Projektingenjör och är redo för nästa kliv i karriären? Vill du arbeta inom ett företag som sätter personen i fokus och ser till din utveckling i din yrkeskarriär? Vi på MODIS söker just nu Projektingenjörer i Göteborg!

Om tjänsten

Som Projektingenjör på MODIS får du möjligheten att arbeta inom flera olika branscher och hos olika kunder. I din roll kommer du tillsammans med dina kollegor att säkerställa att projekten är lönsamma med hög produktivitet och god kvalitet. Det innebär ett stort kundfokus och lyhördhet inför kundens önskemål.

Om dig

Vi söker dig som har civil- eller högskoleingenjörsutbildning inom relevant område samt tidigare erfarenhet som Projektingenjör.

För att trivas i rollen som konsult på MODIS trivs du i en miljö med många kontaktytor, är självständig, kreativ och lösningsorienterad. Vidare är nu noggrann, relationsskapande och trivs att arbeta i ett team.

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter.

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser Inom IT, Engineering och Life Science. våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa med över 100 kontor och med mer än 35 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Din ansökan

Tjänsten avser en tillsvidareanställning i vårt konsultteam på Modis. Ansök genom länken nedan eller att du helt enkelt kontaktar oss på:

Alexandra Fahlström

Telefon: 031-725 45 08

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

PROJEKTINGENJÖRER

Modis Sweden AB