teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektingenjör till Trafikverket i Örebro

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-13

Ansök nu

Projektingenjör till Trafikverket i Örebro

Vill du vara del av en historisk uppdatering av Sveriges signalsystem kopplat till järnvägsnätet? Som projektingenjör på Trafikverkets uppdrag Opto kommer du arbeta i projekt som säkerställer att 1000 mil ny fiber läggs runt om i Sverige. Har du nyligen tagit ut din ingenjörsexamen och lockas av projekt, teknik och koordinering är detta den perfekta möjligheten för dig! Passa på att söka redan idag, urval sker löpande!

Om tjänsten

Academic Work söker för Trafikverkets räkning en projektingenjör till projektet European Rail Traffic Management System (ERTMS). För att möjliggöra ERTMS-programmets signalsystemsbyte, finns projekt Opto där de genomför modernisering av Trafikverkets optofiberanläggning. Du kommer att delta i delprojekt tillsammans med kollegor som består av projektledare, projektingenjörer och tekniska specialister. Du har även mycket kontakt med andra funktioner inom ERTMS-programmet och andra verksamhetsområden inom Trafikverket. Du kommer att komma till ett arbetsklimat med tätt samarbete där de stöttar varandra och har ett prestigelöst förhållningssätt.

I din roll som konsult på Trafikverket får du möjlighet att utvecklas i en miljö med högt tempo och spännande arbetsuppgifter. För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig ett skräddarsytt utbildningsprogram kopplat till tjänsten. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som projektingenjör stödjer du projektledaren och avlastar och biträder denne i hela processen & du arbetar med stor bredd och variation i arbetsuppgifterna. Att vara projektingenjör innebär att du kommer att komma i kontakt med projekt i hela kedjan, från planläggning till produktion och överlämning till förvaltning.

 • Arbeta med risk- och kravhantering och säkerställer att arbetet dokumenteras och genomförs enligt de lagar och bestämmelser som finns.
 • Stötta projektens ekonomiuppföljning och annan intern administration.
 • Se till att allt från planering till överlämning av färdig anläggning följs upp och anpassas.
 • Bistå projektledningen med utveckling av arbetssätt och rutiner.

Vi söker dig som

 • Har en högskoleingenjörsexamen inom teknik, förslagsvis bygg eller annan utbildning som vi bedömer som likvärdig. .
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
 • Detta uppdrag är säkerhetsklassat, därmed genomförs en säkerhetsprövning innan uppdragsstart. För att kunna gå vidare i den här processen måste du därför ha ett svenskt medborgarskap

Det är meriterande om du:

 • Har erfarenhet av koordinering av teknisk dokumentation inom infrastrukturprojekt.
 • Har järnvägsutbildning och/eller erfarenhet av järnvägsprojekt.

Som person är du:

 • Självgående
 • Initiativtagande
 • Strukturerad
 • Kommunikativ

Övrig information

 • Start: Omgående med hänsyn till säkerhetsprövningens tidsåtgång, då den behöver vara klar innan start. Vanligtvis tar en sådan prövning 1-2 månader.

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Örebro

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Resor och transporter är en stor del av Trafikverkets vardag. Myndigheten arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. De bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Trafikverket utvecklar och förvaltar smart infrastruktur i samverkan med andra aktörer för att underlätta livet i hela Sverige. Trafikverket erbjuder en modern arbetsplats med spännande utmaningar där du gör nytta för hela samhället.

 

Dela detta jobb

Projektingenjör till Trafikverket i Örebro

Academic Work