teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektingenjör till Trafikverket i Luleå!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-14

Ansök nu

Projektingenjör till Trafikverket i Luleå!

Vi söker dig med teknisk utbildning och ett brinnande intresse av att bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur. Som ingenjör inom på Trafikverket får du arbeta med utvecklande arbetsuppgifter av utredande karaktär och samtidigt knyta värdefulla kontakter på en arbetsplats med spetskompetens inom infrastruktur. Urvalet sker löpande, så tveka inte på att söka tjänsten redan idag!

Om tjänsten

För Trafikverkets räkning söker vi nu dig som vill arbeta som projektingenjör i Luleå. Genom en blandning av traditionella och nya, innovativa metoder skapar Trafikverket grunden för både företagens godstransporter och miljoner människors resande, varje dag, året om. Vi söker dig som brinner för dessa frågor och som trivs i en utåtriktad roll.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig en unik möjlighet att som en del av tjänsten även ingå i ett skräddarsytt utbildningsprogram. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och presentationsteknik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.

Du erbjuds

 • Möjlighet att vara med och ta fram underlag för att underlätta välgrundade beslut som formar framtidens infrastruktur
 • En arbetsplats med prestigelösa och välkomnande kollegor
 • Löpande kompetensutveckling genom utbildningsprogrammet där du erbjuds utbildning och coachning via Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som Projektingenjör på Trafikverket jobbar du som administrativt stöd till projektkontoret i interna såväl som externa projekt. Du kommer bland annat stötta upp i resursplanering, budget, föra protokoll och andra administrativa uppgifter. På sikt finns möjligheten att själv få leda delprojekt av enklare slag för att med tiden ta sig an mer kvalificerade projekt.

I rollen kommer du jobba i internationella EU-projekt och det förekommer resor i tjänsten både i och utanför Sverige med mellan 10-30 resdagar per år.

Vi söker dig som

 • Har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180hp med teknisk inriktning eller annan utbildning som Trafikverket bedömer likvärdig.
 • Har körkort-B.
 • Trivs i en kontaktsökande roll där du involveras i en stor bredd av arbetsuppgifter.
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska både skriftligt och muntligt.

Det är meriterande om du:

 • Har utbildning eller erfarenhet inom järnväg.
 • Har erfarenhet av att arbeta i projekt.

Som person är du:

 • Strukturerad
 • Nätverkande
 • En lagspelare
 • Självgående

Övrig information

 • Start: Omgående, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Luleå

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Arbete med anläggningar för resor och transporter är en stor del av Trafikverkets vardag. Myndigheten arbetar varje dag, dygnet runt, för att dessa ska fungera. De bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Trafikverket utvecklar och förvaltar smart infrastruktur i samverkan med andra aktörer för att underlätta livet i hela Sverige. Läs mer om Trafikverket på deras hemsida: Trafikverket

 

Dela detta jobb

Projektingenjör till Trafikverket i Luleå!

Academic Work