teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektingenjör till Trafikverket i Karlstad!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-02

Ansök nu

Projektingenjör till Trafikverket i Karlstad!

Har du en ingenjörsexamen och har erfarenhet av projektledning? Som Projektingenjör kommer du arbeta i spännande projekt som lägger grunden för framtidens infrastruktur i Sverige. Vi söker dig som trivs i en social och administrativ roll samt har en fallenhet för att skapa goda relationer både internt och externt!

Om tjänsten

Academic Work söker för Trafikverkets räkning dig som är i början av din karriär och vill utvecklas i en roll som projektingenjör där du stöttar projektledare i ett stort och komplext järnvägsprojekt. Som projektingenjör har du en koordinerande roll med varierande arbetsuppgifter där du kommer få bidra inom infrastruktursektorn och anläggningsbranschen.

Du erbjuds

 • För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig ett skräddarsytt utbildningsprogram kopplat till tjänsten. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och är anpassat för dig som nyligen tagit ut din examen. Programmet erbjuder kurser inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt. Tjänsten som projektingenjör ger dig en unik start på karriären där du på sikt har möjligheten att växa in i en roll som exempelvis projektledare.

 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som Projektingenjör kommer du att arbeta inom järnväg och drift- och underhållsprojektet för Värmland och Dalsland. Du kommer att stödja den ansvarige projektledaren i projektet som är det största sett i antal spårmeter i Sverige.

Exempel på arbetsuppgifter

 • Biträda projektledaren i alla förekommande projektledaruppgifter så att de genomförs och dokumenteras.

 • Biträda projektledaren med projektuppföljning avseende tid, kostnad, kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och miljö, samt prognostisering av slutkostnader.

 • Medverka och protokollföra möten och kontakter med myndigheter, projektörer, fastighetsägare mm.

 • Strukturera och administrera projekten i projektsystemen så att projekten uppfyller gällande rutiner.

 • Säkerställa projektens fakturaflöden, stödja projektledaren i ekonomiuppföljning samt övrig administration.

 • Vara insatt i kontraktsinnehållet för konsultuppdrag och entreprenader.

Vi söker dig som

 • Har en uttagen civil- eller högskoleingenjörsexamen inom exempelvis industriell ekonomi, energi och miljö, samhällsbyggnad, maskin eller bygg (examensbevis behöver uppvisas).

 • Har några års erfarenhet av projektledning.

 • Har goda kunskaper i svenska och engelska eftersom det förekommer kontakt och dokumentation på båda språken.

 • Innehar B-körkort då det kan förekomma resor i tjänsten.

 • Har mycket god datavana och kunskaper i Officepaketet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du beredd att anta en personlig utmaning och utvecklas med organisationen. Du är en engagerad lagspelare som skapar förtroende och är skicklig på att föra tydlig dialog samtidigt som du inte är rädd att hugga i där det behövs. Vidare är du flexibel med en positiv inställning och ser möjligheter istället för problem. Slutligen behöver du vara självgående, ordningsam och proaktiv.

Övrig information

 • Start: Omgående.

 • Omfattning: Heltid.

 • Placering: Karlstad.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer om Trafikverket på deras hemsida: Trafikverket.

Dela detta jobb

Projektingenjör till Trafikverket i Karlstad!

Academic Work