teknikjobb.se

Projektingenjör till internationellt läkemedelsbolag!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2020-12-16

Ansök nu

Projektingenjör till internationellt läkemedelsbolag!

Vår kund som verkar inom dermatologibranschen växer och nu finns chansen för dig som vill vara med på denna resa där stora investeringar ska göras! Om du är den som ofta tänker ett steg längre och vågar utmana och komma med förslag på förbättringar kan det här vara rollen för dig. Vi söker dig som vill arbeta som projektingenjör och tillsammans med vår kund bidra till människors hälsa och välmående genom innovativa medicinska lösningar för dermatologiska behov. Sök tjänsten omgående då vi redan är igång med selekteringen.

Om tjänsten

Academic Work söker för kunds räkning en projektingenjör. Vår kund sitter i fina lokaler i Uppsala och då vår kund är i en stor expansionsfas där många investeringar ska göras kommer du in i en spännande tid.

Vi söker nu drivna och engagerade medarbetare som vill vara med och påverka, utveckla och självklart växa tillsammans med vår kund framåt.

Du kommer arbeta på avdelningen CMC-Development. Avdelningen ansvarar för utveckling av analysmetoder för läkemedel och medicintekniska produkter inom bolagets affärsenhet Aestehetic. Gruppen beskrivs som öppen och välkomnande och består i dagsläget av 12 personer. Här erbjuds du ett utvecklande och varierande arbete i en positiv och kompetent analysgrupp. Då det är viktigt att du får bra förutsättningar kommer du ha löpande uppföljningar och tilldelas en fadder.

Du erbjuds

Som konsult hos Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Vi är måna om att ha ett professionellt och utvecklade samarbete för just dig.

 • Tillsvidare anställning (provanställning 6 mån)

 • På sikt anställning hos vår kund (förutsatt att alla parter är nöjda)

 • Skräddarsytt utbildningspaket

 • Gedigen introduktion

Förutom möjligheten till att vara med och påverka kommer vår kund erbjuda ett utvecklande och varierande arbete som uppmuntrar sina anställda att vara med i flera projekt över stora delar av organisationen. Du arbetar tätt tillsammans med övriga i gruppen och med andra på avdelningen och här finns verkligen möjlighet till att vara med och bidra!

Vidare kommer du bli en del av en internationell miljö där din egen utveckling uppmuntras och du hittar bolaget endast 10 minuters cykelväg från Uppsala Centralstation där utbyggnad av redan väldigt fina lokaler är igång för fullt i och med expansionen som ligger för plan framåt.

Läs mer om vårt generella konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som projektingenjör kommer du att få koordinera aktiviteter som krävs för att ta fram och anpassa tillverkningsprocesser för fyllning och förpackning inklusive inköp av utrustningar för dessa.

Du kommer även att få:

 • Driva framtagning av klassningsdokument, URS och riskanalyser inför upphandling av utrustningar
 • Delta i inköpsprocessen och i processerna för Commissioning (Design check, FAT, SAT) samt kvalificering.
 • Agera teknisk expert i vissa fall
 • Kalla till möten och dokumentera utfall från möten etc.

Vi söker dig som

 • Har en akademisk utbildning inom maskiningenjör eller motsvarande
 • Har minst två års erfaernhet av att arbeta med GMP och Life Science experience
 • Har erfarenhet av att designa Cleanrooms/HVAC system eller Clean Utilities
 • Har erfarenhet av Commissioning and Qualification
 • Har goda kunskaper i engelska och svenska, både skriftligt och muntligt

Vi ser det som meriterande om du har:

 • Tidigare erfarenhet av att arbeta med riskanalyser (FMEA)

Det är viktigt att ovan kompetenser framgår tydligt i din ansökan för att vi ska kunna gå vidare.

För att trivas hos vår kund och i tillväxtresan som de står inför ser vi gärna att du är drivande, självständig och flexibel. Du har en bra initiativförmåga har en mycket god samarbetsförmåga. Arbetet kan ibland präglas av ett högt tempo och det är därför viktigt att kunna hantera flera arbetsuppgifter åt gången, samt att utföra dessa på ett enkelt och strukturerat sätt. Då arbetet innebär mycket kontakter både internt och externt krävs god kommunikativ förmåga såväl på svenska som på engelska.

Övrig information

 • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid

 • Omfattning: Heltid, kontorstider

 • Placering: Uppsala, centralt

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Projektingenjör till internationellt läkemedelsbolag!

Academic Work