teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektingenjör till Celanese Production Sweden AB

Företag Macavoy AB
Ort
Utgår

2022-09-04

Ansök nu

Projektingenjör till Celanese Production Sweden AB

CelaneseLogo JPG_RGB_400px.jpg

 

Är du i början av karriären och vill arbeta med att driva tekniska projekt i en komplex processindustri?

Hos Celanese kommer du i kontakt med tryck upp till 120 bar, rörledningar i dimensioner mellan 2 mm till 80 cm i diameter, temperaturer från -110 grader till kokning samt väldigt komplex utrustning vilket innebär leverantörskontakter från hela världen. Anläggningen har högsta Seveso klassning varför säkerhet är A och O. Här får du verkligen möjlighet att utvecklas och växa i rollen som ingenjör och projektledare.

Om företaget

Celanese Production Sweden AB tillverkar vattenbaserade bindemedel för färg-, lim-, pappers-, bygg-, textil- och nonwoven-industrin, designade för högteknologiska krav. Företaget är beläget i Perstorp och har cirka 75 anställda. Företaget ingår i den amerikanska kemikoncernen Celanese Corporation med säte i Dallas, Texas.

Vem letar vi efter?

Vi har en relativt öppen approach. Vi ser gärna att du har ett par års arbetslivserfarenhet. Har du arbetat med tekniska projekt som ansvarig eller deltagare är detta mycket meriterande då du har förståelse för samtliga ingående discipliner i investerings- och underhållsprojekt. Vi öppnar även upp för dig som är nyexaminerad.

Akademiskt ser vi att du är civilingenjör, minst högskoleingenjör inom Kemi/Bioteknik med inriktning processdesign. Kunskaper om kemiska hälsorisker och miljö-/ brandrisker för råvaror, produktion och färdig produkt är meriterande men inte avgörande.

Din personlighet och egenskaper är mycket viktiga för oss! Du måste vara seriös och intresserad samt en kommunikativ person som är lätt att samarbeta med då du kommer att ha många kontaktytor. Du har en ödmjuk sida som går hem hos folk samtidigt som du är en duktig och tydlig kravställare. Koncernspråket är engelska så du behöver kunna uttrycka dig väl i såväl svenska som engelska, i tal som skrift. En grundläggande förutsättning är noggrannhet med dokumentation/spårbarhet. Säkerhet kommer först!

Som projektingenjör är det rätt självklart att du behöver vara strukturerad i ditt arbetssätt samt ha en drivande personlighet som folk gärna följer. Du är intresserad av ledarskap och förstår hur du påverkar andra.

Och jobbet då?

Låt oss sammanfatta tjänsten i ett par punkter vad det handlar om:

  • Designa processutrustning

  • Leda och implementera investeringsprojekt och underhållsprojekt som projektledare eller projektdeltagare

  • Vara den förenande länken mellan teknik, underhåll, automation och produktion

  • Ansvara för vissa interna utbildningar (nyinstallerad utrustning, processäkerhet etc.)

  • Bidra med struktur och projektmetodik för att tydliggöra styrning och koppling med avdelningarna

  • Du får möjligheten att ingå i ett väldigt trevligt företag som ser individen och låter medarbetarna utvecklas och växa. Vi är flexibla gällande hemarbete enl. ök.

Hur söker jag jobbet?

I denna rekrytering har Celanese tagit hjälp av Macavoy AB och du ansöker med ett uppdaterat CV och ansökningsbrev på www.macavoy.se. Vi arbetar med ett löpande urval. Därför uppmuntrar vi dig att inte vänta för länge med att skicka in din ansökan. Om du har frågor avseende tjänsten är du välkommen att kontakta Markus Holmgren på Macavoy, 0735-19 54 81.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vem är Macavoy AB?

Macavoy AB är den lilla rekryteringsbyrån med de stora kompetenserna inom Engineering. Vi är specialiserade på rekrytering av chefer, projektledare och specialister med ingenjörsbakgrund. Läs mer om Macavoy på www.macavoy.se och följ oss gärna på LinkedIn för att ta del av vad som händer.

Dela detta jobb

Projektingenjör till Celanese Production Sweden AB

Macavoy AB