teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Projektingenjör - Stora Projekt Syd

Ort
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Projektingenjör - Stora Projekt Syd

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Vill du bli en viktig spelare…
I ett kompetent team med en bra stämning som gillar att arbeta nära uppdragsgivare i ett öppet samarbetsklimat? Region Stora Projekt Syd består av 7 kollegor, med olika geografiska placeringar inom södra Sverige. De flesta av oss är placerade på olika orter från Örebro i norr till Malmö i söder.

Om tjänsten...
Du kommer att utgå ifrån ett av Granitors kontor södra Sverige, där du sitter tillsammans med kollegor ifrån andra verksamhetsområden inom bolaget. Du är den enda projektingenjören på orten och din ansvarige chef är placerad i Varberg så det är viktigt att du känner dig bekväm med att ha dina kollegor och chef på distans och arbeta i digitala verktyg. För att trivas hos oss bör du även kunna leda dig själv, vara driven och initiativtagande i ditt eget arbete.

I ditt uppdrag kommer du att stötta projektledaren eller projektchefen med olika delar i vår produktionsprocess med vårt ledningssystem som grund. Följande arbetsuppgifter ingår vanligen i uppdraget:

 • Ansvar för att göra tidplaner både utifrån byggarens tidplan samt våra egna leveransplaner.
 • Registrering av projekt, göra prognoser och följa upp slutkostnadsprognoser.
 • Du gör kalkyler i vårt kalkylprogram och prissätter dem. Både med fokus på leverans-, bemanning-, och betalplan.
 • Du ansvarar för och utför Kvalité- och miljö- samt egenkontroller.
 • Du arbetar med utredningar av material och tjänster som rör projekten.

Vi söker dig som…
Har godkänd gymnasieutbildning samt erfarenhet ifrån eltekniskt arbete alt. högskoleutbildning med inriktning på elteknik. Du har antingen några års erfarenhet av att arbeta som ledande montör eller som projektledare inom elbranchen, och nu känner du att du vill byta inriktning och bli projektingenjör. Eller så kanske du idag arbetar som projektingenjör och söker nya utmaningar. I denna tjänst finns alla dessa möjligheter.

 • Rollen kräver att du har erfarenhet av att arbeta med- och besitter goda kunskaper inom entreprenadjuridik, affärsmannaskap och ATL-listan.
 • För att lyckas i rollen tror vi att du når bra resultat genom att arbeta med andra samt att du är strukturerad i ditt arbetssätt.
 • Du har en prismedveten helhetssyn, där du kan planera och organisera projekten, leder och följer upp där det behövs.
 • Du har tidigare erfarenhet av rapportskrivande och arbetar obehindrat i Officepaketet.
 • Du är lyhörd mot beställarens behov samtidigt som du bevakar bolagets intressen då du besitter en noggrannhet när det kommer till ekonomiska kalkyler.
 • Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska.
 • B-körkort är ett krav, då resor ingår i tjänsten.

Just nu har vi projekt i Jönköping, Nässjö, Eksjö, Älmhult, Varberg och Malmö. Flera kommande intressanta projekt är i upphandlingsfas på olika orter runt om i Sverige.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi är ett bolag i utveckling och tillväxt! Förutom riktigt bra kollegor, så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag;

Vi erbjuder bland annat:

 • Generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
 • Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension.
 • Rabatter för drivmedel, hotellövernattningar, bilhyra m.m.
 • Kostnadsfri rådgivning av jurist, ekonom eller socionom/psykolog
 • Möjlighet till fortbildning och personlig utveckling inom bolaget

Placeringsort:
Valfritt Granitorkontor i södra Sverige.

Låter det intressant?
Vi ser fram emot att höra från dig! Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Region chef Stefan Svensson på 010-470 78 63.

Skicka in din ansökan via granitor.se och berätta vem du är och varför du skulle vara rätt person för oss och för uppdraget. Urval sker löpande så registrera därför din ansökan så snart som möjligt!

Granitor  är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Här jobbar 4400 samhälls- och industriutvecklare och omsättningen under 2020 var 7,5 miljarder kronor.  Den 12 januari 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid – både idag och för kommande generationer.

Dela detta jobb

logo
Projektingenjör - Stora Projekt Syd

Granitor Electro AB