teknikjobb.se

Logo

PROJEKTINGENJÖR KEY ACCOUNT Stockholm

Företag Hilti Svenska AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-04

Ansök nu

PROJEKTINGENJÖR KEY ACCOUNT Stockholm

Vad söker vi?

Hiltis ingenjörsteam fortsätter att expandera och därför söker vi nu ytterligare en Projektingenjör till Stockholm. Vi letar efter en driven och kundfokuserad ingenjör som vill ha en spännande och varierad roll i ett givande, högpresterande och internationellt företag inom byggbranschen.

Vilka är Hilti?

Är du ny i branschen kanske du inte har hört talas om oss. Vi förser den globala byggsektorn med branschledande verktyg, teknik, programvara och tjänster. Vi har en stolt historia, som byggts under 75 år, och ett världsrykte för våra banbrytande produkter och exceptionella service. Med över 28 000 människor i över 120 länder är vi en perfekt plats för dig att visa oss vad du går för, när du utvecklas, växer och formar din karriär.

Vad innebär rollen?

Som Projektingenjör på Hilti är du med och bygger relationer med våra viktigaste kunder och påverkar Stockholms största byggprojekt i flera olika skeden. Du tillhör ingenjörsteamet men arbetar tätt med Key Account-teamet i Stockholm. Genom din tekniska expertis och affärsförståelse hittar du de bästa tekniska lösningarna med hjälp av Hiltis strategiskt viktigaste produkter, mjukvara och tjänster. Du trivs med att hantera flera projekt samtidigt och drivs av att göra långsiktiga affärer samt utveckla kundrelationer tillsammans med Key Account-teamet. Denna roll erbjuder både tekniska utmaningar såväl som utveckling av din säljerfarenhet och branschförståelse.

Vi tror att detta är en perfekt roll för dig som vill utvecklas i ett dynamiskt företag och som uppskattar att arbeta med stort eget driv och engagemang inom såväl teknik som försäljning. Du får fullt utrymme att utöva entreprenörskap i din roll med stöd av Hiltis affärsmodell, värderingar och strategi. Kanske arbetar du idag på kontor med fasta tider men vill hellre arbeta mot långsiktiga målsättningar i en mer flexibel vardag. Hilti erbjuder spännande karriärvägar nationellt och internationellt.

För denna roll ser vi att du bor i Stockholmsområdet. I ditt arbete utgår du från hemmet och arbetsdagen spenderas till stor del ute på kundernas projekt.

Hilti Svenska AB har under flera års tid varit på listan för Sveriges bästa arbetsplatser. 2014, 2015, 2016 och 2018 utsågs vi till Sveriges bästa arbetsplats i kategorin stora organisationer.

Vad erbjuder vi?

Vi ger dig allt du behöver för att nå framgång i din roll, förmånsbil samt nära coaching och stöd från chef och kollegor. Vi tillhandahåller ett omfattande introduktionsprogram inklusive utbildningar nationellt och internationellt samt regelbunden fortbildning för att säkerställa både personlig utveckling och kompetensutveckling. Genom ett stort teknikintresse kombinerat med en passion för att driva affärer och försäljning får du som Projektingenjör möjlighet att arbeta med innovativa lösningar med hjälp av Hiltis produkter, tjänster och programvara.

Varför ska du söka?

Vi erbjuder en häftig och annorlunda ingenjörstjänst som innebär en omväxlande vardag där tekniska utmaningar varvas med försäljning och relationsbyggande. Ditt team består av ingenjörer från olika bakgrunder och är ett engagerat, innovativt och högpresterande team. Du får ett stort eget ansvar och frihet att planera din egen dag.

Vi önskar att du:

  • Har universitetsexamen, helst inom bygg eller maskinteknik eller motsvarande arbetserfarenhet.
  • Har branscherfarenhet samt är praktiskt lagd.
  • Har en förståelse för byggets olika skeden samt dess beslutsfattare.
  • Har passion för relationer och affärer.
  • Har ett stort engagemang, är strukturerad och initiativtagande.
  • Är van vid att arbeta både självständigt och i team.
  • Har god förmåga att förmedla ett budskap på svenska och engelska i tal och skrift.

Som en del i rekryteringsprocessen kommer vi att erbjuda dig en samåkning där du får uppleva en ingenjörs arbetsdag.

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Vi arbetar med löpande urval. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Karolina Odeblad, Teknisk chef, på +46768000847.

Intresserad av att få reda på hur Hilti arbeta med mångfald och inkludering? https://careers.hilti.se/sv-se/om-oss/mangfald-inkludering

Dela detta jobb

Logo
PROJEKTINGENJÖR KEY ACCOUNT Stockholm

Hilti Svenska AB