teknikjobb.se

Logga

Projektingenjör inom VA

Ansök nu

Projektingenjör inom VA

Stockholmsregionen är i dagsläget en av Europas snabbast växande regioner. Vi behöver därför stärka upp ett redan starkt team med ytterligare en projektledare till enheten Projekt Investering Väst. Vi söker dig som vill arbeta med infrastruktur och leda projekt i samband med om- och nybyggnation av vårt ledningsnät och anläggningar i Västerort.

Arbetsuppgifter och utmaningar

Som projektingenjör har du en central roll i de pågående projekt som utförs på enheten. Du agerar spindel i nätet och bistår projektledarna för att tillsammans se till att projekten kommer framåt. Projektingenjörsrollen innebär många externa och interna kontakter i olika forum med bland annat myndigheter, exploatörer, entreprenörer, konsulter, medborgare och kollegor inom Stockholm Vatten och Avfall. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är till exempel att:

  • Följa upp tidplaner och betalplaner
  • Skriva ärenden och protokoll
  • Starta och avsluta projekt
  • Följa upp konsulter/entreprenörers arbete
  • Administrera rekvisitioner och fakturahantering

Din profil

Vi vill att du har:

  • en teknisk utbildning med fokus på infrastruktur/miljö från universitet/högskola
  • erfarenhet av projektarbete med investeringsprojekt för va-ledningsnät, stora komplexa infrastrukturprojekt och/eller omvandlingsområden, både i tidigt skede och i genomförande
  • erfarenhet av att jobba med digitala projektverktyg så som CityWorks och ProjektWise
  • erfarenhet av att arbetat med ekonomiuppföljning inom projekt

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Stockholm Stads/ Huddinge kommuns exploateringsprojekt.

Arbetet innebär mycket frihet under ansvar varför du behöver vara självgående och initiativtagande. Som person är du strukturerad, engagerad och lätt för att skapa goda relationer. Du har lätt för att samarbeta och är kommunikativ i både tal och skrift. För att kunna bidra till enhetens utveckling vill vi att du är kreativ, lyhörd och positiv till förändringar samt gärna delar med dig av din egen kompetens.

Ansökan

Låter det intressant? Skicka då in din ansökan via extern webb senast den 1 oktober 2020.

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du enhetschef Johanna Danielsson, på tfn 08-522 12228. 

Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision, Saco och Ledarna når genom att ringa oss på 08-522 120 00.

Mer om oss

Vi är en lärande organisation med mycket erfarenhet och kunskap till ditt stöd. Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande jobb med intressanta arbetsuppgifter, duktiga kollegor och ett mycket bra arbetsklimat. Dessutom erbjuder vi goda anställningsvillkor, digitala och flexibla arbetssätt, kontinuerlig kompetensutveckling samt en rad hälsofrämjande fördelar. 

 

Dela detta jobb

Logga
Projektingenjör inom VA

Stockholm vatten och avfall