teknikjobb.se

Logo

Projektingenjör, beräkning och modellering Arlöv

Företag Hilti Svenska AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-01-05

Ansök nu

Projektingenjör, beräkning och modellering Arlöv

Vad söker vi?

Hiltis ingenjörsteam fortsätter att expandera och därför söker vi nu ytterligare en Projektingenjör till vårt Engineering Competence Center. Detta är en roll för dig som vill utföra beräkningar, modellera och lösa problem i ett högpresterande team och internationellt företag.

Vilka är Hilti?

Är du ny i branschen kanske du inte har hört talas om oss. Vi förser den globala byggsektorn med branschledande verktyg, teknik, programvara och tjänster. Vi har en stolt historia, som byggts under 75 år, och ett starkt varumärke världen över, främst tack vare våra banbrytande produkter och exceptionella service. Med över 28 000 människor i över 120 länder är vi en perfekt plats för dig att visa oss vad du går för, när du utvecklas, växer och formar din karriär.

Vad innebär rollen?

Rollen innebär att driva Hiltis tekniska innovationer framåt genom beräkningar och modellering inom bla Revit. Du verkar i nära samarbete med kollegor och kunder, både nationellt och internationellt där du agerar som expert. I rollen som Projektingenjör arbetar du på Hiltis huvudkontor tillsammans med ett drivet team om 5 andra ingenjörer. Engineering Competence Center arbetar bland annat med tekniska lösningar, modellering och beräkningar mot de största byggprojekten i Sverige.

Vi tror att detta är en perfekt roll för dig som vill utvecklas i ett dynamiskt företag och som uppskattar att arbeta med stort eget driv och engagemang inom teknik och försäljning genom bla beräknings och modelleringsarbete. Du får fullt utrymme att utöva entreprenörskap i din roll med stöd av Hiltis affärsmodell, värderingar och strategi.

Hilti Svenska AB har under flera års tid varit på listan för Sveriges bästa arbetsplatser. 2014,2015, 2016 och 2018 utsågs vi till Sveriges bästa arbetsplats i kategorin stora organisationer.

Vad erbjuder vi?

Vi ger dig allt du behöver för att nå framgång i din roll samt nära coaching och stöd från chef och kollegor. Vi tillhandahåller ett omfattande introduktionsprogram och regelbunden fortbildning för att säkerställa både personlig utveckling och kompetensutveckling. Genom ett stort teknikintresse kombinerat med en passion för att driva affärer och försäljning får du som ingenjör möjlighet att arbeta med innovativa lösningar med hjälp av Hiltis produkter, tjänster och programvaror.

Varför ska du söka?

Ditt närmaste team består av ingenjörer med olika bakgrunder och är ett engagerat, innovativt och högpresterande team. Vi erbjuder ett brett flexibilitetskoncept med friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, pensionsgrundande bonus samt andra förmåner.

Vi önskar att du:

  • Har en högskole-/universitetsexamen, eller motsvarande kompetens, helst inom bygg eller maskinteknik.
  • Har några års erfarenhet av BIM-tjänster, framför allt Revit är meriterande.
  • Är van vid att arbeta både självständigt och i team.
  • Har stort engagemang, är strukturerad och initiativtagande.
  • Delar våra värderingar engagemang, teamwork, mod och integritet.
  • Har god förmåga att förmedla ett budskap på svenska och engelska i tal och skrift.

Som en del i rekryteringsprocessen kommer vi att erbjuda dig en samlyssning med en framtida ny kollega, där du får uppleva en ingenjörs arbetsdag.

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Vi arbetar med löpande urval. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tom Grimmhorn, Manager Engineering Competence Center, på 0724–503888.

Intresserad av att få reda på hur Hilti arbeta med mångfald och inkludering? https://careers.hilti.se/sv-se/om-oss/mangfald-inkludering

Dela detta jobb

Logo
Projektingenjör, beräkning och modellering Arlöv

Hilti Svenska AB