teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 31 miljarder kronor 2019 och har cirka 4 300 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Till projektsektionen som denna tjänst avser, genomför och ansvarar för anläggningsprojekt under jord i Malmberget. Vårt mål är att i samarbete med driftsorganisationen skapa driftsäkra anläggningar med god arbetsmiljö.
Sektionen består av projektchef, projektledare, projekteringsledare, byggledare samt projektkoordinator vi genomför utredningar, förstudier, förprojekteringar och anläggningsprojekt.

Vi har många spännande aktiviteter i närtid där du blir en spindel i nätet för bergprojektering m.m. tillsammans med oss.
Vi jobbar tvärfunktionellt med andra sektioner såsom geologer, bergmekaniker, gruvplanerare m.fl. samarbete med externa konsulter och konstruktörer förekommer.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har ingenjörsexamen med teknisk- /projektinriktning eller motsvarande, med intresse av att vara med och utveckla våra gruvor med tillhörande produktionsanläggningar i Malmberget.

Du har erfarenhet och intresse att jobba med konstruktion av bergrum, ortar och schakt för att inrymma fasta anläggningar för råmalmsmalmproduktion och uppfordring till förädlingsverken ovan jord. Du är en god analytiker samt har lätt för att se möjligheter och lösningar på de frågeställningar du ställs inför. Meriterande är kunskaper i programvaror för bergkonstruktion ex. Microstation, Deswik etc.

Körkortkrav: B
Arbetstid: Dagtid

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

För ytterligare information om tjänsten kontakta Nicklas Öderyd 0970–76 405.
Intervjuer sker löpande.

Fackliga kontaktpersoner.
Unionen Södra - Per Ola Eriksson, +46 (0)920-38 076
SACO-klubben Södra - Annika Taavoniku, +46 (0)970-79 532
Ledarna Södra - Christer Olofsson +46 (0)970-76 584

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Projekteringsledare till Södra Gruva Projekt

Företag LKAB
Ort
Utgår

2020-10-01

Ansök nu

Dela detta jobb