teknikjobb.se

logga

Projektchef till Logistic Contractor, Stockholm

Ort
Utgår

2021-09-30

Ansök nu

Projektchef till Logistic Contractor, Stockholm

 logo

Vill du vara en nyckelspelare i våra stora logistik- och industriprojekt, där du i hög grad påverkar företagets framgång? Om du har erfarenhet inom bygg, bra koll på ekonomi och en naturlig fallenhet att leda andra - då är det dig som vi söker!

Om företaget
Logistic Contractor är ett bygg och fastighetsutvecklingsbolag som är specialiserade på att bygga och utveckla nyckelfärdiga logistik och industrianläggningar. Hos oss finns därför den spetskunskap som krävs för att möta varje enskild kunds unika behov. Vi vet vad som krävs för att en anläggning ska fungera, från det geografiska läget ner till detaljer kring utformningen av såväl den invändiga som den utvändiga miljön.

Logistic Contractor är verksamt över hela Sverige och har dessutom dotterbolag i Norge, Danmark och Finland. Vi ingår i Wästbygg Gruppen AB. Vi bygger mer än 150 000 m2 per år och årsomsättningen är ca 1,5 miljard. Läs mer om oss på: www.lc.se

Rollbeskrivning

Du rapporterar till operativ chef och driver ett eller flera byggprojekt i nära samarbete med din projektgrupp. Du arbetar med beställarkontakter, ekonomi, projektering och produktion. Nyckeln till framgång handlar om att omsätta kundens krav och förväntningar samt att förutsättningar skapas för en god lönsamhet i projekten.

I tjänsten som projektchef ingår ansvar för:

  • att bygga och utveckla goda relationer med kund och övriga intressenter i projekten

  • ekonomisk uppföljning och rapportering

  • att leda projekt från projektering till överlämnande

  • att säkerställa miljö- och arbetsmiljöansvar genom hela projektet

Din profil

Vi söker dig med relevant akademisk examen, gärna med inriktning bygg eller maskinteknik. För att lyckas i rollen tror vi att du har flera års erfarenhet av byggproduktion i ledande befattning, gärna som projektchef eller projektledare. Erfarenhet inom något eller flera av områdena projektering, installation, automatisering, kalkyl eller inköp är meriterande.

Som person har du en stor drivkraft, är öppen och kommunikativ. Du är resultatinriktad, ordningsam och har en väl utvecklad förmåga att planera. Du gillar eget ansvar och har en naturlig fallenhet att leda och inspirera andra.

Vad erbjuder vi dig?

Utgångspunkt i vardagen är den gemensamma värdegrunden att agera klokt, kreativt och med ett stort hjärta. Alla arbetar under ett stort mått av eget ansvar, utrymmet för egna idéer är generöst och det är kort väg till besluten. Vi har flera stora och spännande projekt på gång där du ges möjlighet att vara ytterst ansvarig. Samtidigt är du del av en grupp där teamkänsla och prestigelöshet värderas högt och som har ett driv att genomföra framgångsrika projekt. Du erbjuds konkurrenskraftiga villkor, en bra arbetsmiljö och trevliga kollegor.

Låter detta intressant?
I denna rekrytering samarbetar Logistic Contractor med Jefferson Wells, f.d. Experis. För frågor eller funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Setterberg på anna.setterberg@jeffersonwells.se

Urval och intervjuer påbörjas i mitten av augusti och sker sedan löpande. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser framemot din ansökan!

 

Dela detta jobb

logga
Projektchef till Logistic Contractor, Stockholm

Jefferson Wells