teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Projektchef till ÅFA

Företag Jefferson Wells
Ort
Utgår

2023-02-26

Ansök nu

Projektchef till ÅFA

Vill du arbeta på Ånges kommunala bostadsbolag där framtidstro och nöjda hyresgäster står i fokus? Älskar du också kombinationen av människor och fastigheter och har erfarenhet av fastigheter och byggprojektledning - då är det dig vi söker!

I ÅFA:s verksamhet finns 810 allmännyttiga bostadslägenheter och även ca 65 000 m2 lokaler för kommunens verksamhet, skolor, förskolor, särskilda boenden mm. Dessutom finns ett antal kommersiella lokaler; kontor och industrilokaler. ÅFA ägs till 100 % av Ånge kommun.

Ånge kommun är i en expansiv fas där nya företagsetableringar planeras nya jobb skapas. ÅFA har en viktig roll i den framtida utvecklingen av Ånge kommun.

Organisationen i ÅFA består av ca 25 medarbetare. Underhållsarbeten och hyresgästanpassningar utförs till stor del av den egna underhållsgruppen medan större åtgärder utförs av upphandlade entreprenörer. I uppdraget ingår att planera och leda dessa arbeten och genomföra upphandlingar enligt LOU. I uppdraget ingår även ansvar för att upprätthålla och utveckla bygg- och teknikstandard i våra fastigheter.

Arbetsbeskrivning

Till vår projektverksamhet söker vi en projektchef som ska ansvara att driva ÅFA:s ny-, ombyggnads- och underhållsprojekt. Du leder och utvecklar våra processer inom området samt arbetar med ständiga förbättringar för att skapa lönsamhet och ge mervärde för våra hyresgäster. Allt sker med fokus på hållbarhet. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen. Vid behov är du föredragande i styrelsemöten.

I dina arbetsuppgifter ingår:

  • Framtagande av förslag till åtgärder/projekt

  • Upphandling av entreprenader och leveranser

  • Projektledning och uppföljning

  • Budgetansvar och investeringskalkylering

  • Bygga och utveckla relationer med interna och externa aktörer

  • Övergripande ansvar för företagets inköps- och avtalsprocesser

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering vid vårt kontor i Ånge. Arbetet medger en flexibilitet och arbete på distans är i viss mån möjligt. Resor inom kommunen förekommer varav B-körkort är ett krav.

Vem är du

Vi söker dig som har relevant genomförd högskoleutbildning inom fastighetsekonomi och/eller byggnadsteknik eller annan utbildning i kombination med yrkeserfarenhet som arbetsgivaren anser likvärdig. Du har erfarenhet av att arbeta i projektform samt av strategiskt och operativt arbete. Tjänsten kräver att du har dokumenterad erfarenhet av arbete inom bygg- eller fastighetsbranschen samt entreprenadjuridik.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation, likaså om du har kunskap i lagen om offentlig upphandling.

Vi söker en ledare som är tydlig, trygg och kommunikativ i sitt ledarskap. Ditt förhållningssätt präglas av nytänkande och framåtanda, med vilja, förmåga och mod att driva utveckling.
Ditt ledarskap genomsyras av tillit och förtroende och du är skicklig på att skapa goda relationer och samarbeten såväl inom som utanför verksamheten. Du har god förmåga och erfarenhet av att strategiskt planera, prioritera, koordinera och följa upp såväl pågående som nya verksamhetsövergripande arbeten.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Vad kan vi erbjuda dig

Du kommer att arbeta med det fastighetsbestånd där många boende i Ånge har sitt hem och sina arbetsplatser och du kommer att medverka till att detta bestånd kan möta framtidens krav och förväntningar. Du blir del i en mindre organisation där det finns stor delaktighet i verksamheten och goda möjligheter att påverka.

Kontakt

Vi samarbetar med Jefferson Wells i denna rekrytering. Har du frågor är du välkommen att kontakta Karin Frisendahl, 070-3774546, karin.frisendahl@jeffersonwells.se. Det går även bra att kontakta Patrik Jonasson, VD ÅFA, 070-3287544

Din ansökan vill vi ha via länken senast den 26 februari.

Dela detta jobb

logo
Projektchef till ÅFA

Jefferson Wells