teknikjobb.se


Sodexo är ett globalt service managementföretag med verksamheter i 80 länder. Vår vision är att vara den strategiska partnern till våra kunder genom att utforma och leverera service som bidrar till att förbättra människors livskvalitet - Quality of Life Services. Vi utvecklar, leder och levererar över 100 tjänster till företag, institutioner och offentlig sektor. Våra integrerade servicelösningar har utvecklats genom mer än 50 års erfarenhet inom bland annat: Reception, städning, måltidstjänster, facility management, hjälpmedel, logistik samt hushållsnära- och conciergetjänster. I Norden omsätter vi ca 7,5 miljarder kronor vilket gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.


Tjänsten
Sodexo har sedan drygt sex månader tillbaka uppdraget att leverera FM-tjänster till TetraPak globalt. Vi söker nu dig som vill leda byggprojektverksamheten i Lund och på ytterligare tre siter i Sverige.

Dina arbetsuppgifter
Som projektchef i vårt uppdrag på TetraPak i Lund kommer du att leda avdelningen "Construction Projects" inom  "Hard FM Services". Du har  personalansvar för ett team av både interna och externa projektledare, och vid behov driver du själv byggprojekt eller underhållsprojekt. Du arbetar med att planera, samordna och fördela projektportföljen och säkrar att regler och riktlinjer efterlevs i genomförandet. Vidare jobbar du med projektförsäljning  samt rapporterar och följer upp verksamheten i de affärssystem som tillämpas på uppdraget.

Du har eget budget- och resultatansvar. Rapportering och uppföljning sker till både Manager Hard FM Services samt kund/ beställare på Tetra Pak.

Du ansvarar för att självständigt driva projektverksamheten i enlighet med godkända mål och budgetramar  samt bidrar med förslag om förbättring och utveckling av projektverksamheten.

Som arbetsledare kommer du att stötta, stärka och vägleda de som ingår i teamet i att utföra sitt uppdrag. Du utgör ett direkt stöd till gruppen i att lösa de dagliga arbetsuppgifterna och uppkomna händelser. Du kommer att ha många kontaktytor inom kundens organisation, underkonsulter och upphandlade entreprenörer.

Din arbetsplats är på TetraPak i Lund.

Kvalifikationer

Du har jobbat som projektledare ett antal år. Kanske har du haft ledaransvar tidigare eller känner dig redo att ta steget till en roll med personalansvar.

  • Byggnadsingenjör eller liknande utbildning
  • 5 - 10 års erfarenhet av relevant område
  • Erfarenhet av projektledning med många stake holders
  • Erfarenhet av upphandling av konsulter och entreprenörer
  • God kunskap i entreprenadjuridik och ekonomi
  • God datorvana
  • Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift

Personliga egenskaper

Då du jobbar aktivt med kundkontakter är det viktigt att Du är lyhörd för kundernas önskemål och har god social kompetens. Det är av stor vikt att Du kan se helheten och ha en övergripande förståelse för ekonomin. Det förekommer även planeringsarbeten och uppföljningar i olika system vilket gör att Du måste ha relevant datorvana. Det är även viktigt att Du har en hög servicenivå vilket utgör grunden till fortsatt framgång för företagets kunder.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som projektchef passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Sodexo med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Loberg på 070-989 50 13.

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se

Projektchef, Sodexo AB

Företag Fasticon Jobb
Ort
Utgår

2019-06-08

Ansök nu

Dela detta jobb