teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Projektchef - Kyla, Huurre by Caverion - Stockholm

Ort
Utgår

2023-02-24

Ansök nu

Projektchef - Kyla, Huurre by Caverion - Stockholm

Brinner du för affärer, ledarskap och teknik? Redo för nästa steg? Nu söker vi en driven Projektchef till vårt distrikt Kyla Öst, med placering i Stockholm - var med och utvecklas med oss!

Huurre Sweden ägs sedan 2020 av Caverion Sverige. Tillsammans är vi den svenska marknadens största aktör inom kyla. Vi är inte bara specialister inom livsmedelskyla eller avancerad processkyla utan installerar och ger råd för klimatsmart kyla. Med våra tekniska lösningar och kunnande sänker vi våra kunders driftskostnader och bidrar till en hållbar framtid. Huurre har egen tillverkning av CO2 aggregat och styrsystem vilket ger oss många möjligheter på marknaden.

Om rollen

I rollen som Projektchef ansvarar du för att leda, driva och utveckla projektavdelningens dagliga och långsiktiga arbete. Du har personalansvar såväl som resultat- och budgetansvar. Du kommer delta aktivt bland annat i att driva anbud, bearbeta marknad, initiera projekt, bygga projektorganisation och stötta projektledarna i pågående projekt.

Vi arbetar med en stor variation av kunder, i huvudsak industrier, fastighet och butiker. I rollen ingår det att förvalta och utveckla dessa kundrelationer och främja merförsäljning. Du kommer ha många olika kontaktytor såväl internt som externt. Detta är ett utvecklande arbete som kräver stort eget ansvar och ger dig stora möjligheter att växa inom organisationen.

Om dig

Du har en relevant högskole- eller YH (KY)-utbildning alternativt dokumenterad erfarenhet från området. Du har flera års erfarenhet som installationsledare/projektledare inom installationsbranschen samt några år med personal- samt resultat- och budgetansvar, har du dessutom erfarenhet inom kyla ser vi det som ett stort plus. Det är också en fördel om du har arbetat i lite större bolag där det finns etablerade processer och rutiner. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. I den här rollen är det viktigt att du är utåtriktad och nätverkande till din natur. Vidare är du tydlig och självgående, med förmågan att entusiasmera människor. Du är duktig på att bygga relationer såväl internt som externt. Vi ser också att du har god förmåga att planera, organisera och genomföra ditt arbete och kan se saker ur ett helhetsperspektiv.

Om oss

Det händer mycket spännande hos oss på Huurre! Sedan 2020 ägs Huurre Sweden av Caverion Sverige och i januari 2022 skedde övergången till Caverion, men kylverksamheten kommer fortsatt gå under varumärket Huurre by Caverion.

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Våra beställare stöttas av över 15 000 kunniga medarbetare i 11
länder i norra, östra och centrala Europa. Vår omsättning uppgick 2020 till EUR 2,2 miljarder.

Mångfald och jämlikhet är självklart och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats.

Annat viktigt att veta

Tjänsten är på heltid, tillsvidare. Du kommer bli anställd på Caverion.

I den här rekryteringen samarbetar Huurre/Caverion med Jefferson Wells och du kommer att bli anställd hos Caverion. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Tomas Löfgren, 08-764 2585.

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Projektchef - Kyla, Huurre by Caverion - Stockholm

Jefferson Wells