teknikjobb.se

Projektansvarig energianalys

Ort
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Projektansvarig energianalys

Arbetsgivare Envista AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
Uppdragstyp Rekrytering
Ort Linköping
Platser 1
Sista ansökningsdatum 2019-05-26

Envista – fastighetsenergi i nytt perspektiv

Vill du bli en central del i utvecklingen av ett riktigt häftigt företag som bidrar till ett resurseffektivt energisystem och en mer hållbar värld? Har du ett stort driv och förmågan att skapa och upprätthålla kvalitativa och värdeskapande arbetssätt? Då kan det vara dig vi söker som Projektansvarig till Envista i Linköping.

Envista bidrar till effektivare användning av uppvärmningsenergi i byggnader genom att bistå kunderna i det strategiska energiarbetet med en unik algoritmbaserad analystjänst. Kundens fastighetsbestånd analyseras och jämförs med tusentals andra fastigheter utifrån deras individuella förutsättningar. Resultatet blir ett interaktivt och pedagogiskt beslutsstöd som visar besparingspotential och utveckling över tid, vilket i sin tur hjälper kunden att fatta viktiga beslut kring deras strategiska energiarbete. Projekten skapar nytta för fastighetsägare där målet är ett energieffektivt fastighetsbestånd genom faktabaserade insatser, och gör på så vis även nytta för hyresgästerna, miljön och samhället i stort.

I dagsläget vänder sig Envista till större fastighetsägare i hela Sverige. Målet är att bredda erbjudandet så att hela energisystem och städer kan analyseras, samt att på sikt även etablera metoden internationellt.

Envista finns idag i Linköping med säte i Cleantech Park, där ett flertal aktörer har samlats kring ett gemensamt intresse att på affärsmässig grund skapa en mer hållbar värld. Envista är idag ”det lilla företaget” med fåtal anställda men med en stor potential och ett stort engagemang för hållbarhet och teknik vilket även präglar bolagets kultur.

Kärnan i Envistas verksamhet kan kortfattat beskrivas genom ett brinnande engagemang, teamarbete och innovation vilket tillsammans ska bidra till en mer hållbar värld.

Vill du vara en del av detta? Då är just du rätt person!

#digitalisering
#proptech
#cleantech

Vad innebär det att vara Projektansvarig på Envista?

Som Projektansvarig har du det övergripande ansvaret för att driva Envistas analysprojekt i det dagliga arbetet gentemot tidplan. Du tar vid efter avtalstecknande och leder arbetet fram till att resultatet är klart för leverans till kunden. Inom ramen för uppdraget ligger även att utveckla processen genom att bygga en effektiv och standardiserad metodik för datasammanställning, arbetsfördelning och kvalitetssäkring/-uppföljning. I din roll ingår ett arbetsledande ansvar för ett antal personer kopplade till Envistas projekt. För rätt person finns ett stort utrymme att växa inom och med bolaget.

Sammanfattningsvis ansvarar du bland annat för;

 • Projektledning av Envistas analysprojekt
 • Sammanställning av analysunderlag och avstämningar gentemot kund
 • Dokumentation och standardisering av processen och produktionsmiljön
 • Utveckling, automatisering och förädling av processen och produktionsmiljön, i samarbete med mjukvaruutvecklare
 • Arbetsledning av extern (och på sikt även intern) personal

Vem är du?

Du som person har ett stort eget driv och en god initiativförmåga där du ser till att arbetet går framåt mot satta tidsplaner. I detta har du en rak och tydlig kommunikation för att förankra dina idéer. Genom en god överblick på verksamheten agerar du efter ett helhetsperspektiv, men har även förmåga att gå ner på detaljnivå vid behov. Du är även duktig på att sätta upp en struktur och en plan för ditt arbete samt kunna prioritera vilka detaljer som är av störst vikt. Genom att förutse förändringar i verksamheten gör du även alternativplaner för att ändå nå målet. Du har en god självkännedom och vet vilka dina styrkor är och vilka delar du inte är lika stark i, därför är du öppen för att ta hjälp med dessa delar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, men för att lyckas i rollen ser vi att du minst har;

 • Gymnasieexamen
 • 2 års arbetslivserfarenhet
 • Projektledarerfarenhet
 • Erfarenhet av datahantering och logiska funktioner i Excel
 • Bekväm i engelska tal och skrift
 • Flytande i svenska i tal och skrift

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil och lockas av ovanstående uppdrag, tveka inte att ansöka redan idag!

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarigt rekryteringsteam nedan;

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!

Dela detta jobb

Projektansvarig energianalys

Unik Resurs i Sverige AB