teknikjobb.se

Project Manager

Ansök nu

Project Manager

Project Manager, Karlstad

Söker du ett varierat arbete i teknikens framkant där du får jobba kundnära?
Välkommen till Valmet, där vi har en spännande roll inom vår affärslinje Automation som projektledare.

Valmets utveckling inom området sker i en snabb takt vilket gör att vi alltid har nya spännande utmaningar att se fram emot.

I den här positionen kommer du att jobba med projektledning för nya installationer, utbyggnader och uppgraderingar med fokus på kvalitet och nöjda kunder.
Samarbete med försäljningsorganisationen, den globala projektorganisationen och den lokala serviceorganisationen kommer att höra till vardagen.

Du är förmodligen en person som tycker om att koordinera och lämna ifrån dig bra resultat, stämmer detta på dig så kommer du säkert att lyckas och trivas på Valmet.

Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom något av områdena teknik/process/automation eller har samlat på dig motsvarande kunskapsnivå genom yrkeserfarenhet. Erfarenhet från motsvarande roller är en stark merit.

Resande i Skandinavien är en del av tjänsten, därför krävs det att du har B-körkort. Att du kommunicerar väl både på svenska och engelska i tal och skrift är ett annat krav.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en kreativ arbetsmiljö, goda utvecklingsmöjligheter och ett härligt gäng kollegor.

Har vi lyckats fånga ditt intresse?
Ansök gärna redan idag. Urval sker löpande.

Du är självklart välkommen att höra av dig till någon av oss Henri Hell, Service Manager, tel: 073 097 1210, eller Roger Holmedahl, Country Manager, tel: 070 317 1414 för att få mer information om rollen.

When everything works together

Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 14,000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork.

Join the team! www.valmet.com/careers

Dela detta jobb

Project Manager

Valmet AB