teknikjobb.se

Project Assurance Coordinator till fordonsindustrin

Företag Modis Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-12

Ansök nu

Project Assurance Coordinator till fordonsindustrin

Har du en eftergymnasial utbildning samt tidigare arbetslivserfarenhet från en teknisk roll, dokumentation och/eller koordinering? Trivs du dessutom i en roll där du får möjligheten att utvecklas och driva egna projekt? Då kan detta vara något för dig! Modis söker just nu en Project Assurance Coordinator till fordonsindustrin!

Om tjänsten

I din roll som Product Safety Engineer kommer du att arbeta ute hos vår kund inom fordonsindustrin. Du kommer att vara en del av att team och kommer att arbeta i företagets lokaler 10 minuter från centrala Göteborg. Du kommer få bygga ett stort nätverk inom organisationen och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att förbereda och dokumentera inför möten av tung teknisk karaktär. Du kommer dessutom att skriva protokoll, göra ändringar i systemen. Det finns stora möjligheter för dig att utvecklas i din nya roll genom att ta på dig nya arbetsuppgifter samt driva egna projekt.

Om dig

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning eller motsvarade arbetslivserfarenhet inom teknik, dokumentation och/eller koordinering. Du har ett stort intresse och en förståelse för tekniken, har en stor systemvana samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har några års erfarenhet av liknande arbete och har erfarenhet av att arbeta i MS Office-programmen. Det är en fördel om du har tidigare arbetslivserfarenhet från fordonsindustrin.

Som person har du en förmåga att prioritera i arbetet och drivs av att ta dig an nya arbetsuppgifter och utvecklas i rollen. Du har en hög integritet, är flexibel och prestigelös, har en god samarbetsförmåga samt gillar att leverera resultat.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter.

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser Inom IT, Engineering och Life Science. våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa med över 100 kontor och med mer än 35 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Din ansökan

Tjänsten avser en tillsvidareanställning i vårt konsultteam på Modis. Ansök genom länken nedan eller att du helt enkelt kontaktar oss på:

Alexandra Fahlström

Telefon: 031-725 45 08

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Project Assurance Coordinator till fordonsindustrin

Modis Sweden AB