teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

PRODUKTIONSTEKNIKER TILL VÄRMEPUMPCENTER

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2022-06-01

Ansök nu

PRODUKTIONSTEKNIKER TILL VÄRMEPUMPCENTER

Produktionsteknik Energy Systems är en funktion inom NIBE AB där vi har samlat all tillverkningsrelaterad teknik för affärsområdet NIBE Energy Systems produkter i en och samma organisation. Vi förstärker nu denna organisation med ytterligare en produktionstekniker med placering vid Värmepumpcenter på NIBE AB i Markaryd.

OM TJÄNSTEN

Som Produktionstekniker arbetar du med att utforma och utveckla våra flöden och tillverkningsmetoder. I arbetsuppgifterna ingår bland annat konstruktion och CE-märkning av produktionsutrustning, produktionsanpassning av nya produkter, utformning av arbetsinstruktioner, balansering av produktionslinjer samt att genomföra investeringar och förbättringsprojekt. Arbetet sker med ständigt fokus på förbättrad tillverkningskostnad, hög kvalitet, god ergonomi och korta ledtider.

DIN BAKGRUND

Vi tror att du antingen har en ingenjörsutbildning på högskolenivå och/eller ett antal års erfarenhet av produktionstekniskt arbete. Kunskaper eller erfarenhet av automation inom tillverkningsindustrin är meriterande.

Du måste kunna ta egna beslut och inte vara rädd för att driva igenom förändringar. I rollen krävs integritet samt kostnadsmedvetenhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

OM ANSÖKAN

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 1 juni 2022. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning,braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 27 miljarder kr och cirka 20 800 anställda i drygt 30 länder.

Varmt välkomna! 

Kontaktpersoner

Magnus Ugge

Personalchef Produktion

0433-27 30 00

magnus.ugge@nibe.se

Peter Svensson

Produktionsteknisk gruppchef

0433-27 30 00

peter.svensson@nibe.se

 

Dela detta jobb

logga
PRODUKTIONSTEKNIKER TILL VÄRMEPUMPCENTER

NIBE AB