teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

PRODUKTIONSTEKNIKER PÅ NIBE AB I MARKARYD

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2022-08-13

Ansök nu

PRODUKTIONSTEKNIKER PÅ NIBE AB I MARKARYD

Brasvärmefabriken, på NIBE AB i Markaryd, har en hög automationsgrad. Här tillverkas produkter med varumärket Contura av cirka 200 medarbetare. Produktionen omfattar flertalet tillverkningsmoment såsom plåtbearbetning, svetsning, ytbehandling samt montering av braskaminer, skorstenar och tillbehör.

Vi har en stark framtidstro och satsar nu för att öka vår kapacitet och automationsgrad genom ett flertal investeringsprojekt.

Produktionsteknik Stoves är en funktion inom NIBE AB där vi har samlat all tillverkningsrelaterad teknik för affärsområdet NIBE Stoves i en och samma organisation. Vi förstärker nu denna organisation med en Produktionstekniker med placering vid Brasvärmefabriken på NIBE AB i Markaryd.

Arbetsuppgifter:

Som Produktionstekniker arbetar du med att utforma och utveckla våra flöden och tillverkningsmetoder. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att kontinuerligt effektivisera våra metoder, genomföra investeringar och driva förbättringsprojekt, ta fram arbetsinstruktioner samt ge support vid problemlösning. Arbetet sker med ständigt fokus på förbättrad tillverkningskostnad, hög kvalitet, god ergonomi samt korta ledtider.

Din bakgrund:

Vi tror att du har ett antal års erfarenhet av produktionstekniskt arbete, gärna inom ytbehandling/målning. Vi hoppas också att du, i kombination med praktisk erfarenhet, har en ingenjörsutbildning på högskolenivå. Kunskaper eller erfarenheter inom svetsning, plåtbearbetning, automation och/eller projektledning är meriterande. Du måste kunna ta egna beslut och inte vara rädd för att driva igenom förändringar. I rollen krävs integritet samt kostnadsmedvetenhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om ansökan

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 13 augusti 2022. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

Om NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 27 miljarder kr och cirka 19 000 anställda i drygt 30 länder.

KONTAKTPERSONER

Magnus Ugge

Personalchef Produktion

0433-27 30 00

magnus.ugge@nibe.se

Henrik Axelsson

Produktionsteknisk chef

0433-27 30 00

henrik.axelsson@nibe.se

 

Dela detta jobb

logga
PRODUKTIONSTEKNIKER PÅ NIBE AB I MARKARYD

NIBE AB