teknikjobb.se

logga

PRODUKTIONSTEKNIKER MED KONSTRUKTIONSERFARENHET TILL VÄRMEPUMPCENTER

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2021-04-30

Ansök nu

PRODUKTIONSTEKNIKER MED KONSTRUKTIONSERFARENHET TILL VÄRMEPUMPCENTER

Produktionsteknik Energy Systems är en funktion inom NIBE AB där vi har samlat all tillverkningsrelaterad teknik för affärsområdet NIBE Energy Systems produkter i en och samma organisation. Vi förstärker nu denna organisation med ytterligare en produktionstekniker med placering vid Värmepumpcenter på NIBE AB i Markaryd.

OM TJÄNSTEN
Som Produktionstekniker arbetar du med att utforma och utveckla våra flöden och tillverkningsmetoder. I arbetsuppgifterna ingår bland annat konstruktion och CE-märkning av produktionsutrustning, produktionsanpassning av nya produkter, utformning av arbetsinstruktioner, balansering av produktionslinjer samt att genomföra investeringar och förbättringsprojekt. Arbetet sker med ständigt fokus på förbättrad tillverkningskostnad, hög kvalitet, god ergonomi och korta ledtider.

DIN BAKGRUND
Vi tror att du antingen har en ingenjörsutbildning på högskolenivå och/eller ett antal års erfarenhet av produktionstekniskt arbete. Kunskaper eller erfarenhet inom automation och/eller konstruktion är meriterande.

Du måste kunna ta egna beslut och inte vara rädd för att driva igenom förändringar.I rollen krävs integritet samt kostnadsmedvetenhet.

OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 30 april 2021. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

OM NIBE
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,2 miljarder kr/år med närmare 1 300 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett hållbart produktsortiment som består av ett av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 25 miljarder kr och cirka 18 000 anställda i drygt 30 länder.

KONTAKTPERSONER
Magnus Ugge
Personalchef Produktion
0433-27 30 00
magnus.ugge@nibe.se

Peter Svensson
Produktionsteknisk gruppchef
0433-27 30 00
peter.svensson@nibe.se

Dela detta jobb

logga
PRODUKTIONSTEKNIKER MED KONSTRUKTIONSERFARENHET TILL VÄRMEPUMPCENTER

NIBE AB