teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Produktionstekniker

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-07

Ansök nu

Produktionstekniker

Vill du arbeta med maskinteknisk utveckling och optimering i ett kunnigt och utvecklingsinriktat team? Är du målinriktad och motiveras av tekniska utmaningar?
Nu har du chansen att söka tjänsten som Produktionstekniker vid Elfas tillverkningsenhet i Västervik.

Som Elfas Produktionstekniker ingår du i ett team med hög teknisk kompetens. Du jobbar med investeringsprojekt, från förstudie och investeringsäskande till genomförande och drifttagning, med introduktion av nya och förändrade produkter i produktionen, samt med uppföljning i vårt TAK mätningssystem. Tillsammans med övriga produktionstekniker på avdelningen, är du också drivande i förbättringsarbetet ute i produktionsgrupperna.

Du bör ha en teknisk utbildning, gedigna kunskaper om produktionsteknik och det är meriterande om du har erfarenhet av att driva investeringsprojekt och förbättringsarbete i produktionsmiljö. Det är också meriterande är om du har erfarenhet av produktionsberedning eller arbete i processindustrin.

För att trivas och snabbt komma in i rollen som Produktionstekniker behöver du ha ett starkt driv att lösa arbetsuppgifter och komma i mål med dessa på ett strukturerat sätt. Du har förmågan att hantera flera olika uppgifter parallellt och trivs i en organisation med höga krav på leverans och kvalité. Du är en lagspelare som bidrar till att bibehålla vårt goda samarbete inom avdelningen och i övriga organisationen.

Som person är du strukturerad, entusiasmerande och har en stark drivkraft att få uppgifter i mål. Du är trygg i dig själv och vågar ta ledning även i utmanande situationer för att skapa resultat. Du har en analytisk förmåga kombinerat med praktiskt kunnande, och har en vilja att ständigt förbättra processer.

Viktigt i rollen som Produktionstekniker är att du har goda datorkunskaper. Du behärskar svenska och engelska bra, både i tal och skrift.

Elfa är ett starkt värderingsstyrt bolag och det är därför viktigt att du kan känna igen dig i våra kärnvärden som innebär ett starkt kundfokus, att vi välkomnar innovation, agerar professionellt, tror på humanitära värden och har ett holistiskt synsätt.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Produktionstekniker är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på Elfa Sweden AB. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval i denna rekrytering så skicka in din ansökan snarast, senast 8/5. Det gör du genom att registrera dig under lediga jobb på www.eterni.se och bifoga ditt CV och personliga brev. Ansökningar via mail hanteras inte med hänsyn till GDPR.
Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar antingen Maria Edner på via 070-340 83 61, maria.edner@eterni.se eller Linda Malmros på 070-340 86 33, linda.malmros@eterni.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!


 

 

Dela detta jobb

Produktionstekniker

Eterni Sweden AB