teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Produktionstekniker

Ort
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Produktionstekniker

SPM Instrument i Strängnäs utvecklar, producerar, marknadsför och säljer avancerad utrustning för tillståndskontroll av maskiner. Som en av de ledande aktörerna inom vårt område finns vi på ett sextiotal exportmarknader runt om i världen. Med en starkare produktportfölj än någonsin och med kunder i ett brett spektrum av branscher över hela världen befinner vi oss i en expansiv fas. Tillsammans med våra dotterbolag och distributörer arbetar vi med ett starkt fokus på intensifierad marknadsföring och ökad försäljning av våra unika produkter.

Produktionstekniker

Till vår produktionstekniska avdelning söker vi nu dig som har ett genuint och brett intresse för teknik och vill driva arbetet med ständiga förbättringar. Du kommer att utveckla, stödja och effektivisera hela produktionsprocessen. Du kommer även att arbeta med bland annat produktionsberedning, kalkylering, dokumentation, testsystem och produktionsutrustningar.

Du kommer att bidra med din tekniska kompetens i utvecklingsprojekt där målet är att produktionssätta nya produkter. Du är med och driver förbättringsprojekt kopplat till våra processer, maskiner och utrustningar. Du är också med och utvärderar nya arbetssätt och motiverar nyinvesteringar. Löpande teknisk support samt utbildning av vår personal inom produktionsavdelningarna är en del av din vardag. En viktig del av vår framtida framgång är hur väl vi lyckas med automatiseringsprojekt inom produktionsmiljön.

Vi erbjuder dig

 • Ett utvecklande arbete i ett växande företag, där kreativitet och initiativförmåga uppskattas

 • Möjlighet att arbeta med spännande produkter och avancerad teknik

 • Ett utåtriktat arbete i nära samarbete med både utvecklingsavdelningen och den tillverkande organisationen

Din profil

Du har relevant utbildning eller flera års arbetslivserfarenhet inom området. Du har erfarenhet av att jobba med dokumentation, skriva instruktioner och cadda ritningar. Du har också erfarenhet av att bygga strukturer och kalkylera i MPS-system.  Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vår produktion består i huvudsak av elektronikmontering samt skärande bearbetning/CNC vilket gör att vi gärna ser att du har erfarenhet från något av dessa områden.

Du ska ha en positiv inställning samt vara serviceinriktad och socialt kompetent för att lyckas bra i rollen.

Meriter och kunskap som vi värdesätter

 • Erfarenhet av produktionsteknik eller liknande för tillverkningsindustri

 • Vana att arbeta i MPS, Office, CAD, Sharepoint

 • God ritningsförståelse

 • Grundläggande kännedom i ellära

 • Kablagekunskap

 • Mjuklödning motsvarande FSD 5115 /IPC

 • Maskinkunskap; robotisering, automation, CNC

 • ATEX-direktivet

 • LEAN

Placeringsort

Tjänstens placeringsort är Strängnäs med tillsättning så snart som möjligt.

Låter den här tjänsten intressant för dig?

Vi berättar gärna mer. Kontakta ansvarig rekryterare Lisa Tojkander på 021-81 18 88. Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se eller genom knappen nedan, senast den 13 maj. Notera att urval sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Hos N&L testar vi tidigt i rekryteringsprocessen. Både på ett logiskt och personligt plan. Med hjälp av Alva Labs genomför vi en objektiv rekryteringsprocess. Testerna tar ungefär 10 minuter vardera. SPM Instrument tillämpar arbetsprov i ett senare skede.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Produktionstekniker

SPM Instrument AB