teknikjobb.se

logga

PRODUKTIONSPLANERARE TILL NIBE AB

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2021-10-15

Ansök nu

PRODUKTIONSPLANERARE TILL NIBE AB

NIBE har stort fokus och intresse av en rationell produktion och vi förstärker nu vår planeringsavdelning med fler Produktionsplanerare. Vi har idag närmare 900 personer som arbetar i direkt produktion med allt från svetsning, plåtarbete och målning till montering av värmepumpar och kaminer.

NIBE AB är ett stort börsnoterat bolag men med en familjär känsla, där vägen mot beslut är kort och nytänkandet stort. Tillsammans jobbar vi mot en bättre och mer hållbar framtid. Nu söker vi två stycken produktionsplanerare med placering i Markaryd. I person som ska arbeta natt och en som arbetar dagtid. De aktuella tjänsterna förstärker den centrala planeringsfunktionen och har till uppgift att planera produktionen i Markaryd.

OM TJÄNSTEN

Du kommer att arbeta med den kapacitetsavstämda långsiktiga produktionsplanen med tidsstyrda säkerhetslager men även den kortsiktiga finplaneringen i vårt APS-system, Compass C10. Du ingår i ett team tillsammans med övriga produktions- och materialplanerare samt arbetsledare och du är delaktig i att stämma av kapacitets- och resursbegränsningar i form av bemanning och material.

Vi söker som sagt två personer, en person som ska arbeta dagtid och en som arbetar natt (utbildningen sker på dagtid). 

DIN BAKGRUND

Vi söker två stycken initiativrika och självgående personer som har datavana och sifferkänsla med erfarenhet av produktionsplanering. Relevant utbildning med inriktning på t ex datateknik eller logistik är meriterande. 

OM ANSÖKAN

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast 15 oktober 2021. Uppge gärna i ansökan om ni söker båda tjänsterna eller om ni föredrar någon av dem. Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Önskas mer information vänligen kontakta vår kontaktperson.

OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 350 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett hållbart produktsortiment som består av ett av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 27 miljarder kr och cirka 18 700 anställda i drygt 30 länder.

KONTAKTPERSONER

Brian Sturesson

Planeringsansvarig Produktion

0433-27 30 00

brian.sturesson@nibe.se

 

Dela detta jobb

logga
PRODUKTIONSPLANERARE TILL NIBE AB

NIBE AB