teknikjobb.se

Linde Material Handling AB

På cykelavstånd från Örebros centrumkärna ligger Linde Material Handling AB. Här välkomnas du till ett företag i stark tillväxt som fortsätter att expandera. Är du senior och erfaren eller i början av din karriär och vill arbeta nära tekniken i en koordinerande roll är tjänsten som produktionsplanerare ett givet val. Välkommen med din ansökan!

AxÖ Consulting söker på uppdrag av Linde Material Handling en produktionsplanerare till företagets huvudkontor i Örebro. Som en av världens ledande tillverkare av truckar har man ett imponerande produktsortiment. Här finns en uppsjö av modeller, såväl standardiserade som speciallösningar liksom en konstant pågående utveckling av framtidens materialhanteringslösningar. Produktionsavdelningen i Örebro söker nu en planerare till flödet för standardtruckar. 

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen går via AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos Linde Material Handling AB.

Arbetsbeskrivning

Som Produktionsplanerare är ditt huvudsakliga ansvar att optimera och effektivisera planeringen på kort respektive lång sikt för att säkerställa hög leveranssäkerhet. I standardflödet hanteras en stor del av leveransvolymen och i ditt arbete behöver du ta höjd för materialtillgång och kompetens i montörsstyrkan - faktorer som innebär att jobbet stundtals blir komplext.

Du kommer till exempel att:

  • Ha tät dialog och kontakt med inköpsavdelningen för att flagga upp eventuellt brist av material som påverkar möjligheten att slutföra ordern.
  • Jobba i tätt samarbete med Produktionsledaren och säkerställa att denne har uppdaterad och relevant information om orderläget.
  • Säkerställa att tillverkningsordrar startas upp på utsatt tid
  • Vara Produktionsledarens naturlige ställföreträdare vid semester/sjukdom vilket innefattar ansvar för dagliga morgonmöten och prioritering av produktionsplanen.
  • Säkerställa kapacitetsbehov samt vid behov föreslå ökningar/minskningar.
  • Alternera arbete vid dator med att röra dig ute i produktionen.
  • Ha stora interna kontaktytor med både säljare och mekaniker.

Rollen rapporterar till produktionsledaren för standardtruckar. Du kommer primärt att hantera planeringen för standardtruckar men stundtals alternera och utföra planeringsarbete även för andra delar i produktionen. Det finns bra möjligheter till god upplärning i rollen!

Profilbeskrivning

Vi söker dig som har en teknisk bakgrund som du antingen skaffat genom flerårig yrkeserfarenhet eller akademiska studier. Vi värdesätter specifik erfarenhet inom planeringsområdet men välkomnar även ansökningar från kandidater som kommer ifrån närliggande roller, liksom direkt ifrån universitetsstudierna. Personlig lämplighet samt vart du vill med din karriär kommer nämligen att väga tungt. 

Specifikt efterfrågad kompetens:

  • God svenska och engelska i tal/skrift då detta används dagligen på arbetsplatsen
  • Det är meriterande om du har kunskaper i Monitor
  • Det är även meriterande om du har erfarenhet av produktionsplanering

För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du är metodisk och strukturerad och genom det har förmågan att kunna hantera flera olika ärenden samtidigt. Förståelse för kunden är en viktig aspekt i ditt arbete - bakom varje planerad order finns en kund som påverkas av dina beslut. God kommunikativ förmåga liksom att stå upp för dina beslut är därför viktigt.

Övrigt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Oskar Bernling, rekryteringskonsult, 073-915 70 61. Alla ansökningar hanterat konfidentiellt.

Om Linde Material Handling

Linde Material Handling är en världsledande leverantör av truckar och lagerteknik. I över 50 år har vi flyttat fram gränserna med innovativa lösningar för materialhantering.

I Sverige har vi 500 medarbetare och omsätter cirka 1,7 miljarder kronor. Vårt svenska huvudkontor ligger i Örebro. Vi har även regionkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örnsköldsvik samt serviceverkstäder runt om i landet. Linde Material Handling ingår i KION Group.

Våra gemensamma värdeord ”Integritet, samarbete, mod och enastående” definierar vilka vi är och hur vi agerar. De vägleder oss i det dagliga arbetet och ger stöd i de beslut vi tar.

För mer information besök www.linde-mh.se

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information besök och ansökan:  www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post. Varmt välkommen med din ansökan. 

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Enligt överenskommelse
Löneform    Månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Örebro
Referensnummer    2019/86

Kontakt    
Oskar Bernling, 0739157061

Sista ansökningsdag    2019-06-09

Produktionsplanerare till Linde Material Handling AB

Företag AxÖ Consulting
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-09

Ansök nu

Dela detta jobb