teknikjobb.se

Logga

Produktionspersonal

Ort
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Produktionspersonal

Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet!

Som anställd i Derome är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan - från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Hos oss vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att planera din karriär och utvecklas både i din roll och inom koncernen - i en värld i ständig tillväxt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat.

ARBETSUPPGIFTER
Derome är Sveriges största familjeägda träindustri. Vi utvecklar hela kedjan från skog till färdigt hus. Trä är den gröna tråden i vår förädling av trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Derome bygger 1 500 bostäder per år ? allt från villor till sjuvånings flerfamiljshus. Vi tror på en stark utveckling av prefabricerade hus eftersom Sverige behöver en snabb och kostnadseffektiv utbyggnad av attraktiva bostäder. Därför satsar vi på en ökad produktionskapacitet i våra fyra fabriker för volymhus och planelement till 2 500 hus per år.

Under 2018 har vi tecknat avtal med flera stora kunder om leverans av planelement och volymhus. I ett tiotal projekt, varav tre riktigt stora, ska vi bygga 800 lägenheter. Projekten är spridda från Norrland till Södra Sverige. Vi är därför i behov av fler engagerade och duktiga medarbetare till vår produktionslinje. Nu, i vår nybyggda moderna husfabrik i Värö.

I produktionen kan du arbeta som operatör, montör, industrisnickare, tillplockare eller truckförare. I din ansökan, skriv gärna vilken av tjänsterna du är mest intresserade av.

KVALIFIKATIONER
Vi tror att du som person är positiv, ansvarsfull och har lätt för att samarbeta samtidigt som du kan arbeta självständigt. Erfarenhet från modernt industriarbete, liknande arbete och/eller trävana är meriterande.

Vi tror att du kommer att trivas i en organisation med högt driv med ett okomplicerat förhållningssätt. Vi tror dessutom att du kommer att trivas med ett arbetsklimat som värdesätter ett långsiktigt och ansvarstagande arbetssätt.

ÖVRIG INFORMATION
Tjänsterna är tillsvidare och på heltid, arbetstiden är förslag på dagtid. Placering i Värö utanför Varberg.

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av vår produktionsledare Malin Johansson på telefonnummer 0340-50 44 96.

Passar någon av tjänsterna ovan in på dig? Tveka då inte, lägg in din öppna ansökan redan idag! Vi kommer löpande gå igenom de ansökningar som kommer in. Lycka till!

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Derome bidrar gemensamt till en hållbar framtid när vi vidareförädlar produkter från skogen till trävaror, biobränsle, byggmaterial, byggkomponenter och hus. Vi ligger i framkant i utveckling av trä som det självklara byggnadsmaterialet för ett klimatsmart boende och en hållbar samhällsutveckling.

Derome är Sveriges största familjeägda träindustri med en verksamhet som omfattar allt från skog till färdigt hus. Vi sysselsätter 2 200 anställda på fler än 60 orter i Sverige, Norge och Tyskland och omsätter 8 miljarder kronor.

Inom koncernen finns produktion av prefabricerade bostadshus i trä. Tillverkningen sker på fyra orter i Sverige och innefattar såväl volym- som planelement. Vi levererar industriellt optimerade och kundanpassade flerbostadshus och gruppbyggda småhus till professionella beställare i Sverige och på export.

För mer information om Derome se www.derome.se

Dela detta jobb

Logga
Produktionspersonal

Derome Byggvaror & Träteknik AB