teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Produktionspersonal

Ort
Utgår

2022-01-30

Ansök nu

Produktionspersonal

Vedum Kök & Bad inreder de skandinaviska hemmen med vacker, funktionell och långsiktig design. Vi utvecklar och tillverkar allt från kök och badrum, till tvättstuga och förvaring. Bolaget ägs av bröderna Magnus och Niklas Efraimsson och är Sveriges största familjeägda företag i sin bransch, med runt 460 anställda och med en årlig omsättning på cirka 765 miljoner kronor. Fabriken och huvudkontoret finns fortfarande kvar i det lilla västsvenska samhället Vedum, där allting började för 100 år sedan.

Vi söker ersättare till våra avdelningar sammansättning kök och leverans inom vår tillverkningsprocess av kök- och badrumsinredningar

Arbete

Trivs du med att jobba inom tillverkningsindustrin? Ser du dig själv som en person som vill göra skillnad?

Då kan vi ha jobbet för dig - Vi söker dig som har tidigare arbetat som maskinoperatör, produktionspersonal och har erfarenhet inom trä- och möbelindustrin.

Hos oss blir du en viktig del i teamet som arbetar med tillverkning av komponenter, montering av skåp, luckor och inreden samt utlastning av våra produkter.

Vi erbjuder arbete på avdelning sammansättning kök där vi monterar våra möbler och avdelning leverans där truckkörning är en del av din vardag. 

Kompetens 
-Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning med industri- eller teknikinriktning i grunden
-Erfarenheter från arbete inom tillverkande industri är meriterande. 
-Utbildning inom eller praktiska erfarenheter från förbättringsarbete är värdefullt hos oss. 
-Tjänster inom leverans är truckkort A1, B3 samt D1 meriterande.

Din profil 
Du är en person som tycker det är intressant att arbeta inom en tillverkande industri. Vi söker dig med teknikintresse och som ser dig själv som tekniskt lagd. Du är en social person som blir en viktig del i vårt team och vi lägger därför stor vikt vid din samarbetsförmåga och vilja att bidra till gruppen. Att hålla en hög kvalité genom ett noggrant arbete är viktigt för dig. Du är en person som trivs med att arbeta i ett högt arbetstempo både självständigt och i grupp. 
Känner du igen dig i beskrivningen? Vi ser fram emot din ansökan!

Tjänsterna
Anställningarna avser heltid med placering i Vedum och är tidsbegränsade, med möjligheter till förlängningar.

Arbetstider;
Tidigt skift: mån - fre 06.00-14.30.
Sent skift: mån – tors 14.24-23.24 fre skiftledig 

Vårt kollektivavtal 
Träindustriavtalet; träffat mellan Trä- och Möbelföretagen (TMF) och GS-facket.

Vill du veta mer 
Allmänna frågor om att arbeta på Vedum besvaras av hr-ansvarig produktionsavtalet Maria Erkisson maria.erkisson@vedum.se eller 0512-577 21.

Ansökan 
Din ansökan behöver vi ha senast den 30 jan. vi tillämpar fortlöpande urval för tjänsterna utefter de som tjänster vi har tillgängliga. Vi önskar att du i din ansökan beskriver vilka arbetstider som är relevanta för dig samt om du har truckkort.

Om din ansökan, som vi tar emot direkt här via vår hemsida, innehåller bifogade filer ber vi dig att spara dem i följande format: Adobe PDF eller Microsoft Word. 

För att vi skall kunna förbättra oss i vårt rekryteringsarbete vill vi gärna att du anger i din ansökan hur du fått kännedom om den lediga tjänsten.

Registrering av dina personuppgifter 
I och med att du registrerar din ansökan samtycker du till att vi behandlar de personuppgifter som du lämnat för den aktuella tjänsten. Så snart tjänsten är tillsatt kommer vi att meddela de sökande som inte erbjudits anställning. Personuppgifterna avregistreras därmed. 

Dela detta jobb

Logga
Produktionspersonal

Vedum Kök & Bad AB