teknikjobb.se

logga

Produktionspersonal 

Ansök nu

Produktionspersonal 

YOIK AB är företaget från Växjö kommun som tillverkar och distribuerar tobaksfria snuset Helwit i fyra olika smaker, Viol, Orange, Mocha samt Mint och har sin verksamhet i Gransholms Bruk utanför Växjö. YOIK har tänkt klimatsmart från grunden. Dosan är tillverkad av tallolja och produktionen är självförsörjande genom vattenkraftverket som ligger vägg i vägg med fabriken.
 
Om tjänsten

Till produktionen av Helwit i Gransholms bruk utanför Växjö söker nu YOIK AB en produktionsmedarbetare.
Du kommer vara en viktig del i produktionsarbetet med framställande av tobaksfritt snus. Helwit har funnits på marknaden i tre månader och YOIK utökar redan nu i personalstyrkan då mottagandet på marknaden varit väldigt bra.

Arbetsbeskrivning

Då Helwit är en ny produkt på marknaden finns stora möjligheter att kunna vara med att påverka i ditt dagliga arbete. Du bör vara en flexibel, kreativ multikonstnär med grundvärderingar där laget går före jaget. Du kommer jobba med lite olika arbetsuppgifter. Förutom produktion av allt tobaksfria snus kommer du även ha hand om ordermottagning samt paketering och utskick av produkter till konsumenter runt om i hela Sverige.

Vi söker dig som

Det ses som meriterande om man tidigare arbetat i en tillverkande miljö.
B-körkort och bil är ett krav.
Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag till fredag.
Tjänsten startar hos Montico för uthyrning till YOIK AB.

För mer information om Helwit och YOIK AB är du välkommen att besöka deras hemsida på www.helwit.se

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 500 anställda och har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Produktionspersonal 

Montico AB