teknikjobb.se

logga

Produktionsmedarbetare till vår kund i Markaryd

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2020-10-13

Ansök nu

Produktionsmedarbetare till vår kund i Markaryd

Om tjänsten

 

För oss på Montico är det viktigt att vi som arbetsgivare ser till att du trivs och känner dig trygg med din anställning. Vi strävar efter att skapa en vi-känsla där du ska känna dig som en i gänget.
Montico har funnits sedan 1996 och har hunnit växa och starta upp kontor på 24 orter runt om i södra Sverige. Vi finns bland annat i Markaryd där du förväntas att arbeta detta innebär också att du som anställd alltid har en närhet till din arbetsgivare.

 

Arbetsbeskrivning

 

Vår kund är ett attraktivt företag och finns i Markaryd. Du kommer att mötas av trevliga kollegor och få möjlighet att arbeta tillsammans med andra kompetenta medarbetare.
Arbetstiden är förlagd till två-skift alt. nattid.
Låter detta intressant är du varmt välkommen att höra av dig till mig.

 

Vi söker dig som

 

Till vår kund söker vi nu flera olika kompetenser. Vi söker bland annat dig med erfarenhet av montering, MIG/MAG och TIG svetsning samt även dig som arbetat som maskinoperatör eller andra liknande yrken.

Kraven för tjänsten som montör:
Du har monterat utifrån instruktioner och ritningar tidigare samt har en god verktygsvana. Som person är du kvalitetsmedveten och drivs av att arbeta effektivt.

Kraven för tjänsten som svetsare:
Du har erfarenhet av MIG/MAG eller TIG svetsning och har god kunskap inom ritningsläsning. Även för denna tjänst förväntas du vara kvalitetsmedveten och effektiv i ditt arbetssätt.

Urval kommer att ske löpande och du är varmt välkommen att ansöka redan idag.

 

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Vi har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Produktionsmedarbetare till vår kund i Markaryd

Montico AB