teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Produktionsmedarbetare till Mailworld!

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-08-22

Ansök nu

Produktionsmedarbetare till Mailworld!

Produktionsmedarbetare till Mailworld!

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Gillar du en varierande och stöttande roll med många arbetsuppgifter? Kommer du från en produktionsmiljö och vill ta nästa steg i din karriär? Mailworld söker nu en initiativtagande och engagerad produktionsmedarbetare!

Som produktionsmedarbetare på MailWorld har du en koordinerande roll där du hanterar olika arbetsuppgifter samtidigt. Du arbetar tätt tillsammans med fem andra produktionsmedarbetare där ni driver det dagliga arbetet framåt. Du stödjer dina kollegor och är med och leder cirka 25 inhyrda medarbetare, du kommer även säkerställa och följa upp att rutiner och ordningsregler efterlevs på arbetsplatsen.
Du sorterar, väger, räknar och konsoliderar produkter i sorteringsmaskiner varje dag vilka lämnas vidare till olika distributionsnätverk. Därtill rapporterar du in processade volymer digitalt i företagets affärssystem samt hanterar support- och transportbokningar.

Personprofil
Vi ser att du har:
• Avslutad gymnasial utbildning
• Utmärkta kunskaper i svenska i tal och skrift
• B-körkort
• Goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel
• Erfarenhet från en ledarroll är meriterande

Vi tror att du som söker tjänsten är ambitiös och trivs i en roll med förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Du är kommunikativ som person och värdesätter arbete där du får ta ansvar. Att arbeta i nära samarbeten med andra är något du uppskattar, du besitter också förmågan att självständigt driva ditt arbete framåt. Du lägger stor vikt vid ordning och reda och du är beslutsam och visar omdöme även under tidspress. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid personliga kompetenser och egenskaper

Övrigt
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Plats: Instrumentvägen 29, Hägersten

Företagspresentation
Mailworld är ett alternativ till de stora, ofta statligt ägda, postverken. Genom deras oberoende kan Mailworld hitta nya, kostnadseffektiva lösningar för att distribuera post och paket. Mailworld har funnits sedan 2003 på marknaden för internationell distribution och är sedan 2010 en registrerad postoperatör med tillstånd från Post- och Telestyrelsen att bedriva brevbefordran. Deras gedigna nätverk av leverantörer, slimmade och effektiva organisation samt unika, egenutvecklade sorteringsmaskiner och portooptimeringssystem, gör att Mailworld kan erbjuda marknadens lägsta priser för distribution av spårbara brevlådepaket, kontorspost, osorterade sändningar och internationella försändelser. Mailworld har idag kontor och brevterminaler i Stockholm, Göteborg och Malmö. Deras tjänster erbjuds till kunder i hela Sverige och på övriga europeiska marknader. Mailworld är en del av 21grams gruppen.

Dela detta jobb

logo
Produktionsmedarbetare till Mailworld!

PerformIQ