teknikjobb.se

Har du annan sysselsättning och vill du dryga ut kassan? Då kan det vara dig vi söker!

Till vår kund i norra Göteborg söker vi just nu efter flitiga Produktionsmedarbetare.
 

Rollen
Som Produktionsmedarbetare kommer du arbeta i ett team med arbetsuppgifter som inkluderar värmebehandling/ytbehandling, orderplock, packning, truckkörning och in- och utleveranser. Arbetet kan vara fysiskt krävande och innebär delvis tunga lyft.

Arbetstiderna är förlagda på två veckors schema:
Vecka 1: Måndag - Fredag 13:45-23:00, Lördag - Söndag: 7-17
Vecka 2: Ledig
 

Din profil
Vi ser att du som person är flexibel och har hög arbetsmoral, gillar att jobba i högt tempo och kunna hjälpa till där det behövs. Vi tror att du är målinriktad, trivs att jobba självständigt, men även i team.

Kvalifikationer:
- Truckkort A+B är ett krav

Meriterande
- Tidigare industri/Produktion/Lagervana

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet då vi vet att rätt person på rätt plats ger ett mervärde för såväl kund som för dig som kandidat.
 

Bra att veta!
Du kommer bli anställd som TEMP-TEAM konsult och omfattas av kollektivavtal, friskvårdsbidrag och en konsultchef som skall säkra att du kommer väl tillrätta på din nya arbetsplats.
 

Intresserad?
Låter tjänsten som produktionsmedarbetare som klippt och skuren för just dig? Tveka inte att sök redan idag då vi har ett löpande urval och tjänsterna tillsätts när vi funnit rätt kandidater.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Rekryterare Hanie Jadidi, 0708-58 55 10 eller Sara Rönnebrg Carr 0733-84 48 50 på TEMP-TEAM Rekrytering & Personaluthyrning

Vänligen notera att vi inte tar emot jobbansökningar via mail.

Logga

PRODUKTIONSMEDARBETARE MED TRUCKKORT!

Företag Temp Team
Ort
Utgår

2019-11-15

Ansök nu

Dela detta jobb