teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Produktionsledare till Orkla Foods i Kungshamn

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2022-10-15

Ansök nu

Produktionsledare till Orkla Foods i Kungshamn

Om Orkla Foods i Kungshamn
I det vackra Kungshamn gör vi alla våra produkter med sjömat. Här finns ett tjugotal produktionslinjer där vi tillagar kaviar, sill, matjessill, ansjovis, pastejer, stuvningar, fiskbullar och makrillprodukter till våra olika marknader. I Kungshamn finns också vår råvarucentral för marina råvaror, kanske mer känt som bergrummet. Här bereds och lagras råvarorna och det finns en lagringskapacitet på hela 100 000 tunnor. Bergrummet gör verkligen skäl för sitt namn; lagerutrymmena är insprängda djupt inne i det bohuslänska urberget. Här mognar och lagras råvarorna – rom, skarpsill och andra sillsorter.

I Kungshamn arbetar cirka 250 personer med att tillaga produkter som svenska folket köper med sig hem från butik, möter i skolan eller på restauranger under varumärkena Abba, Kalles, Grebbestads, Svennes och Ejderns. Vi arbetar aktivt med att bli en grön fabrik och har sedan 2019 ett cirkulärt system där vårt restavfall blir till biogas som vi använder för driften i fabriken, något vi är mycket stolta och glada för!


Till följd av kraftigt ökad försäljning samt intern vidareutveckling för en av produktionsledarna söker vi nu en ytterligare produktionsledare som vill bli en del av oss på Orkla i Kungshamn.


VARFÖR VÄLJA ORKLA?
Orkla är ett internationellt företag med norska rötter och med stora möjligheter.
Just hos Orkla Foods Sveriges anläggning i Kungshamn har du Sveriges kanske finaste utsikt! Här finns ett tjugotal produktionslinjer där vi tillagar kaviar, caviar, sill, matjessill, ansjovis, pastejer, stuvningar, fiskbullar och makrillprodukter till våra olika marknader. I Kungshamn arbetar ca. 250 personer med att tillaga produkter som svenska folket köper med sig hem från butik, möter i skolan eller på restauranger under varumärkena Abba, Kalles Kaviar, Grebbestads, Svennes och Ejderns något vi alla är väldigt stolta över.

Hos oss ger vi dig utrymme för en spännande tjänst där det är stor frihet under ansvar, utvecklande och utmanande arbetsuppgifter samt att bli en del av en stor fabrik med stor samhörighet och stolthet av att arbete på Abba som många fortsatt säger i trakten. 

Arbetstiderna är måndag till fredag, kontorstider men önskar självklart att man även är flexibel i arbetstiderna då dina medarbetare arbetar skift och du kan behöva vara tillgänglig även utanför kontorstider. Vi söker dig som tycker om att arbeta med frihet i under ansvar, är flexibel utefter vad företaget och verksamheten kräver. 

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som produktionsledare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvar innebära att:
 

  • Leda, dela ansvar, coacha och utveckla närmaste medarbetarna på linjen i syfte att uppnå kort- och långsiktiga mål inom EHS, kvalitet, leverans och kostnadsfokus.
  • Daglig rapportering och uppföljning av produktionsutfall; gentemot medarbetare och ledande funktioner. Leda dagligt morgonmöte. Dela och förmedla information. Delansvar i produktionsplaneringen tillsammans med planerare.
  • Personalansvar för ca 25 livsmedelsoperatörer, uppföljning och kompetensavstämning.
  • Analyser på din produktionslinje.


PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker dig som är driftig och har ett genuint intresse för ledarskap, människor och produktionsmålen. Personalansvar och erfarenhet av produktion önskas, såväl som god kommunikationsförmåga, strukturerat arbetssätt och förmåga att inspirera, delegera och ställa tydliga krav och målbilder. 

Du hanterar de vanligaste programmen i Microsoft Office pkt, samt kunskaper i SAP är meriterande och har lätt att ta till dig ny användarteknik.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som produktionsledare är en direktanställning hos Orkla.
I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sverige och alla frågor går via rekryteringskonsulten Therese Hedén via therese.heden@eterni.se 

Vi kan inte ta emot ansökningar via mail pga GDPR, vänligen sök via annonsen.

Vi värdesätter din härliga personlighet och ditt driv- Din inställning och dina värderingar går hand i hand med våra; du är modig, inspirerande och pålitlig!

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Dela detta jobb

Produktionsledare till Orkla Foods i Kungshamn

Eterni Sweden AB