teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

PRODUKTIONSLEDARE TILL BRASVÄRMEFABRIKEN PÅ NIBE AB

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2022-06-09

Ansök nu

PRODUKTIONSLEDARE TILL BRASVÄRMEFABRIKEN PÅ NIBE AB

Brasvärmefabriken, på NIBE AB i Markaryd, är Europas modernaste tillverkningsenhet för braskaminer. Här tillverkas produkter med varumärket Contura av cirka 200 medarbetare. Produktionen har en hög automationsgrad och omfattar plåtbearbetning, svetsning, ytbehandling samt montering av braskaminer med tillbehör samt tillverkning av skorstenssystem.

Vi söker nu en produktionsledare som vill vara med och driva verksamheten framåt i en kreativ miljö.

OM TJÄNSTEN

Arbetsuppgifterna är helt inriktade på produktionsledning, att leda och fördela arbetet, vid plåt och svetsavdelningen på Brasvärmefabriken i Markaryd. Tjänsten innebär främst praktiskt ledarskap men kräver också en administrativ förmåga. Vi arbetar med produktionsledningssystemet Infor XA. Arbetstiderna innebär 2-skift.

DIN BAKGRUND

Vi söker en driven, flexibel och naturlig ledare med hög integritet. Du har tidigare arbetat med arbetsledning och personalansvar. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av ackordslönesystem och tillverkande industri.

OM ANSÖKAN

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna.

OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning,braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 27 miljarder kr och cirka 19 000 anställda i drygt 30 länder.

Kontaktpersoner

Magnus Ugge

Personalchef Produktion

0433-27 30 00

magnus.ugge@nibe.se

Kím Larsen

Produktverkstadschef Contura

0433- 27 30 00

kim.larsen@nibe.se

Dela detta jobb

logga
PRODUKTIONSLEDARE TILL BRASVÄRMEFABRIKEN PÅ NIBE AB

NIBE AB