teknikjobb.se

logga

PRODUKTIONSLEDARE TILL BRASVÄRMEFABRIKEN PÅ NIBE AB

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2021-06-01

Ansök nu

PRODUKTIONSLEDARE TILL BRASVÄRMEFABRIKEN PÅ NIBE AB

Brasvärmefabriken, på NIBE AB i Markaryd, är Europas modernaste tillverkningsenhet för braskaminer. Här tillverkas produkter med varumärket Contura av cirka 190 medarbetare. Produktionen har en hög automationsgrad och omfattar plåtbearbetning, svetsning, ytbehandling samt montering av braskaminer med tillbehör samt tillverkning av skorstenssystem.

Vi söker nu en produktionsledare som vill vara med och driva verksamheten framåt i en kreativ miljö.

OM TJÄNSTEN
Arbetsuppgifterna är helt inriktade på produktionsledning, att leda och fördela arbetet, vid plåt och svetsavdelningen på Brasvärmefabriken i Markaryd. Tjänsten innebär främst praktiskt ledarskap men kräver också en administrativ förmåga. Vi arbetar med produktionsledningssystemet Infor XA. Arbetstiderna innebär 2-skift.

DIN BAKGRUND
Vi söker en driven, flexibel och naturlig ledare med hög integritet. Du har tidigare arbetat med arbetsledning och personalansvar. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av ackordslönesystem och tillverkande industri. Kunskaper inom 5S är meriterande.

OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 1 Juni. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna

OM NIBE
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 250 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 27 miljarder kr och cirka 18 000 anställda i drygt 30 länder.

Varmt välkommen! 

KONTAKTPERSONER
Kím Larsen

Produktverkstadschef Contura

0433- 27 30 00

kim.larsen@nibe.se

Magnus Ugge

Personalchef Produktion

0433-27 30 00

magnus.ugge@nibe.se

Dela detta jobb

logga
PRODUKTIONSLEDARE TILL BRASVÄRMEFABRIKEN PÅ NIBE AB

NIBE AB