teknikjobb.se

PRODUKTIONSLEDARE SKADESERVICE STOCKHOLM SYD

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-30

Ansök nu

PRODUKTIONSLEDARE SKADESERVICE STOCKHOLM SYD

Relita Industri & Skadeservice har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi söker därför kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare. Vi söker nu en produktionsledare skadeservice till vårt kontor i Sätra.

Arbetsuppgifter 
Som produktionsledare hos oss har du personalansvar för en personalgrupp om 10-15 personer och ca 7-10 fordon. Du har ett arbetsområde som omfattar Stockholm Syd med omnejd och rapporterar till affärsområdeschef. Du kommer att planera och leda arbetet genom ordermottagning, arbetsberedelse och skapande av fakturaunderlag. Du har budget- och resultatansvar för din enhet.

Då vi bedriver verksamhet inom ett brett område så är det stor variation på det arbete som du ska planera och driva genomförandet av. Det rör sig bland annat om arbete med sanering brand- och vattenskador, lösöreshantering, flyttar, städ m.m. Du ska se till att gällande lagstiftning följs och i möjligaste mån hålla dig uppdaterad på den utveckling som sker inom arbetsområdet. Du ska även upprätthålla goda kundkontakter.

Utbildning/erfarenhet 
Vi vill att du har flera års erfarenhet av självständigt arbetsledande arbete med personalansvar gärna inom bygg-, sanerings- eller rivningsbranschen. Meriterande är erfarenhet av arbete med lösöre, olika typer av saneringar, städarbeten och budgetansvar. B-körkort krävs i jobbet. Vi tror att du som person har lätt för att skapa och upprätthålla goda kontakter med egna organisationen såväl som med kunder. Du är resultatinriktad i dina projekt och känner igen dig som affärsmässig, noggrann, självständig och initiativtagande. Relita arbetar enligt mottot att aldrig säga nej till ett uppdrag, vilket kräver förmågan att vara flexibel, stresstålig och kunna planera om.

Krav 
Flera års erfarenhet av självständigt arbetsledande arbete med personalansvar 
B-körkort

Meriterande 
Erfarenhet av Asbest och PCB
Tidigare budgetansvar 
Erfarenhet av sanering, lösöre, städ och flytt 
Arbeta med försäkringsbolag

Har du frågor som rör tjänsten kontakta regionchef Thomas Pettersson 010 - 143 02 51.

Vi läser ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30 juni.

Varaktighet/Arbetstid 
Tillsvidare. Vi tillämpar provanställning i 6 månader.

Heltid 07.00-16.00

Lön/förmåner 
Fast lön

Thomas Pettersson
Tf Regionchef Stockholm  
Tel  010 - 143 02 51
thomas.pettersson@relita.se

Dela detta jobb

PRODUKTIONSLEDARE SKADESERVICE STOCKHOLM SYD

Relita Industri & Skadeservice AB