teknikjobb.se

Logo

Produktionsledare montering

Företag Nitator AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-20

Ansök nu

Produktionsledare montering

Nitator är latin och betyder framåtsträvande och utvecklande. Nitator skall vara en av Världens ledande leverantörer till fordonsrelaterad industri och vara en av regionens mest attraktiva arbetsplatser inom verkstadsindustrin. Nitator med kärnprocesserna i Hylte och Oskarström ger en komplett förädlingskedja som kan hantera både höga och låga volymer med högt automatiserade tillverkningsmetoder, kompletterat av vår verksamhet i Litauen och vår strategiska partner i Kina. I Sverige är vi ca 275 medarbetare. Omsättningen i Sverige var 472 MKR 2018
Nitator använder sig av den senaste produktionstekniken, samtidigt som medarbetaren har en mycket stor och viktig roll att fylla. Detta har gjort det möjligt för den enskilde individen att gå hand i hand med tekniken genom åren. 

Vi söker till Oskarström en:
Produktionsledare montering 

Som leverantör till fordonsindustrin med krav och system som har som mål att uppnå 0 fel ställs höga krav på oss att alltid utvecklas och gå framåt. Vi verkar i en mycket intressant och tekniskt spännande miljö där tempot är högt. Vårt företag är känt för hög specialistkunskap och produkter med mycket hög kvalitet. 

Vi erbjuder 
Stimulerande arbetsuppgifter i en expansiv miljö, utvecklingsmöjligheter, ansvar och engagerade arbetskamrater.
Som produktionsledare på Nitator ansvarar du tillsammans med kollegor för produktion i Oskarström. Du kommer att leda och utveckla vår växande monteringsavdelning. I din roll ingår personalansvar för cirka 25 medarbetare. Du har det övergripande ansvaret att våra artiklar produceras i rätt tid och med rätt kvalitet. Ditt arbete är varierat och präglas av att leda och fördela arbetet, till din hjälp har du teknikstöd, produktionsplanering och naturligtvis dina medarbetare. Ni driver tillsammans förbättringsarbeten som leder till satta mål. 
Du ingår i lokal ledningsgrupp och rapporterar till platschefen.

Bakgrund/Kunskaper
Du har gärna en teknisk utbildning, med några års erfarenhet i ledande befattning inom tillverkningsindustrin gärna fordonsindustrin. Du ska ha kännedom om ISO/TS 16949, ISO/9001 och 14001. Du har kompetens inom LEAN och Six Sigma. Har du dessutom kompetens inom montering är det meriterande.

För att klara jobbet måste du
Vara en bra ledare och gilla utmaningar. Du är positiv, lösningsorienterad, strukturerad och kan arbeta i grupp samtidigt som det ställs krav på att du kan jobba självständigt och fokuserat. Att du är en god kommunikatör och lagspelare ser vi som en självklarhet. Som produktionsledare på Nitator är du stresstålig och flexibel, du kan inom givna ramar kan fatta beslut, ta initiativ och har ett driv i ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper eftersom vi ser det som en viktig del i vår framgång.

Du skriver och talar svenska och engelska obehindrat. Du har hanterar Officepaketet väl, vårt affärssystem heter Monitor.

För rätt person finns fantastiska möjligheter att utvecklas tillsammans med företaget. Redogör tydligt för dina kompetenser i förhållande till ställda krav. Beskriv i detalj vad dina arbetsuppgifter och erfarenheter har inneburit.

Om du har frågor gällande tjänsten kontakta vår Platschef Magnus Grönberg 035-17 75 45 eller vår HR Lucia Kristiansen 035-17 75 33. 
Ansök via vår hemsida Nitator.se senast 20 juni 2019.
Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Dela detta jobb

Logo
Produktionsledare montering

Nitator AB