teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB:s dagbrottsgruvor finns i Svappavaara, fyra mil sydost om Kiruna. I dessa dagbrott losshåller vi järnmalm genom att borra, spränga, för att sedan krossa och sovra malmen till ett rågods för pelletstillverkning. I vår verksamhet ingår malmförädling i vårt anrikningsverk och pelletsverk. I Svappavaara erbjuder vi dig en arbetsplats i en familjär miljö med stark sammanhållning i kombination med stora möjligheter till friluftsliv, att utvecklas i din tjänst och få vänner för livet.

Om tjänsten

Vi söker en engagerad produktionsledare till Svappavaaras förädlingsverk (SVF).

Som produktionsledare hos oss får du möjlighet att utveckla dig själv och ditt ledarskap. Att vara produktionsledare innebär stort ansvarstagande i den dagliga operativa styrningen av förädlingsverken. Vi vill att du som person kan samordna och ta snabba beslut. En viktig del av arbetet är att utveckla och driva verksamheten framåt med fokus på ständiga förbättringar.

Du kommer arbeta i team med ytterligare fem produktionsledare på skiftgång vilket kräver god kommunikation och samarbetsförmåga. Produktionsledarnas ansvar blir att tillsammans med produktionschefen leda en grupp på ca. 30 medarbetare för att nå uppsatta mål.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som brinner för att utveckla verksamheten och lösa problem. Du visar engagemang genom att vara initiativrik och är van vid att ta eget ansvar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har lägst gymnasiekompetens och B-körkort. Du har gärna erfarenhet av att leda människor samt god kunskap om LKAB:s malmförädlingsprocesser är meriterande.

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig. Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom malmfälten samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom exempelvis friluftsliv eller konst.

Övrig information

Skiftarbete med stationeringsort Svappavaara. Skiftform K2

Välkommen in med CV och personligt brev senast 16 augusti 2020. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Produktionschef Marko Ylitalo 0980-621 21. Rekrytering kommer att ske löpande.

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga kontakter:

Unionen Norra - Sakari Alanko, 0980-72508
Akademikerföreningen Kiruna/Svappavaara – Björn Åström, 0980-72903
Ledarna Kiruna/Svappavaara - Ingegerd Kyrö, 0980-71050

Produktionsledare Förädlingen

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-16

Ansök nu

Dela detta jobb