teknikjobb.se

Arbetsort: Valdemarsvik.
Ansök senast: Snarast
Anställningsform: Tillsvidare, Heltid 
Lön: Fast månadslön

Om dig

Vi söker dig som har en relevant akademisk examen och dokumenterad erfarenhet som produktionsledare, helst högskole- eller civilingenjör. Det är meriterande om du har erfarenhet från bygg- eller industriproduktion. Du har tidigare erfarenhet som ledare och trivs med att leda nära produktion. Du trivs med att involvera och skapa delaktighet och förstår vikten av att lyssna, förstå och leverera kvalitet. Du är väl förtrogen med ritningsläsning och produktionsplanering. Samtidigt är du resultatorienterad och tycker det är viktigt att nå uppsatta mål i rätt tid till rätt kvalitet. Ditt arbetssätt är strukturerat och målmedvetet, och som person är du prestigelös, lyhörd och ödmjuk. Du motiveras av att bidra till företagets framgång och utveckling. Vi tror att du kommer att trivas i en liten organisation med korta beslutsvägar där vi värdesätter långsiktiga relationer och ett miljömedvetet arbetssätt som hela tiden utvecklas och förbättras tillsammans med dina kollegor.

Din profil

Eftergymnasial utbildning två år eller längre – Samhällsbyggnad och byggnadsteknik.

Krav

Svenska och engelska. 
Körkort B. Egen bil krävs. 

Arbetslivserfarenhet meriterande

  • Produktionschef, tillverkning, 2-4 års erfarenhet.
  • Produktionsingenjör, bygg, 2-4 års erfarenhet.
  • Arbetsledare, husbyggnad, 2-4 års erfarenhet.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett bolag med korta beslutsvägar där du kommer att vara en nyckelperson för att förbättra våra produkter och produktion. Du rapporterar direkt till VD och arbetar i tät dialog med vår andra produktionsenhet. Som produktionsledare kommer du att ansvara för produktionen i Valdemarsvik. Du har helhetsansvar för produktionsplanering, produktionsledning, inköp, installation och service. Du har det operationella ansvaret för produktionen med ca 40 medarbetare. Du ser till att produktion och leveranser är i fas med leveransplaner. Du driver verksamheten framåt genom att stötta, leda och coacha dina medarbetare med en förståelse för prioritering och organisation samt effektivisering av produktionen. Du kommer även att vara med i utvecklingen av våra produkter. – Inköp – Utredningar. – Planering – Problemlösning – Samverka med många intressenter både internt och externt. – Uppskatta att arbeta i en dynamisk miljö – Arbeta med kravställningar från Svanencertifiering.

Kontaktinformation

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Hans Andersson, Produktionsledare.
Telefon: 0123-46678
E-post: hans.andersson@grannastrahus.se

Om oss

Grännäs Trähus är en av Sveriges ledande tillverkare av miljösmarta bostäder, byggda med trä som huvudsakligt råmaterial. Vi producerar lägenheter med trästommar och bidrar därmed till en långsiktig hållbar utveckling för vårt samhälle. Grännäs Trähus är ett modernt företag med gediget hantverkskunnande och mångårig erfarenhet av industriell träbyggnadsteknik. Vi förvaltar stolta husbyggnadstraditioner med mer är 80 år gamla rötter. Idag arbetar mer än 40 personer i fabriken i Valdemarsvik och 30 personer i fabriken i Gävle, som i en effektiv produktionsoptimerad process tillverkar kompletta lägenheter av hög kvalitet för bostadsprojekt i Sverige.

Produktionsledare

Ort
Utgår

2019-01-20

Ansök nu

Dela detta jobb