teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Vi söker en Produktionschef för operativt underhåll till Norra Förädling Anrikning (NMA), KA1/KA2, där du kommer att ansvara för såväl förebyggande som avhjälpande underhåll samt för uppföljning av underhållsinsatser och förbättringsarbeten. 
Du kommer att leda ett team bestående av dagtids- och skiftgående mekaniker, maskinservicemän samt underhållsledare. 
Som produktionschef för arbetsplatsen ansvarar du för ledning, samordning och utveckling av gruppen. Du driver verksamheten framåt genom att sätta upp mål och stödja medarbetarna i deras dagliga arbete. 
En viktig del av arbetet är att driva processen med ständiga förbättringar för att säkerställa hög tillgänglighet och korta ståtider i anläggningarna. Vidare krävs en omfattande grad av planerat underhåll i syfte att förhindra haverier. 
Vid LKAB prioriterar vi säkerheten först vilket gör att arbetsmiljö-, kvalitet-, miljö- och säkerhetsarbetet är centralt i rollen. Som produktionschef har du ekonomi- och personalansvar för arbetsplatsen.
Befattningen förutsätter att du har hög personlig integritet, god samarbetsförmåga, goda ledaregenskaper samt förmåga att arbeta självständigt. 

Dina kvalifikationer

Lägsta kompetensnivå är tekniskt gymnasium med arbetslivserfarenhet från relevant område gärna kombinerat med chefs-/ledarutbildning och/eller erfarenhet av att leda människor. 
Erfarenhet från processindustri och eftergymnasial utbildning är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig.
Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningen.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningen.
Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Kiruna stad samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom ex friluftsliv eller konst.

Övrig information

För mer information om tjänsten kontakta Produktionschef Mikael Paulsson, 0980-621 15.
mikael.paulsson@lkab.com

Fackliga representanter: 
Ingegerd Kyrö för Ledarna, ingegerd.kyro@lkab.com, 0980-710 50.
Sakari Alanko för Unionen, sakari.alanko@lkab.com, 0980-72508
Peter Johansson för Akademikerföreningen, peter.jan.johansson@lkab.com, 0980-62239
Per Eriksson för IF Metall, per.eriksson@lkab.com, 0980-71972

Produktionschef underhåll KA1/KA2

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-02

Ansök nu

Dela detta jobb