teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta med att utveckla och leda en arbetsplats (EL500), på ca 20 medarbetare. Arbetsplatsen ansvarar för att elnätet byggs ut eftersom gruvan expanderar. Ventilation, pumpar, belysning samt maskiner/anläggningar behöver el. 

Verksamheten omfattar även allmän el samt underhåll av elnätet och tidigare installerad utrustning. Som Produktionschef har du huvudansvaret för arbetsmiljö, ekonomi och personal. Du rapporterar till Sektionschefen och ingår i ledningsgruppen för sektionen.

Dina kvalifikationer

Som person är du prestigelös i ditt ledarskap. Du ser potentialen i dina medarbetare. Att styra verksamheten mot uppsatta mål ser du som en utmaning. 

Du är positiv, lyhörd och har en god samarbetsförmåga. Engagemang, Nytänkande och Ansvar är ledord som är viktiga för dig i ditt arbete.

Du har lägst utbildning på gymnasienivå. Meriterande är elkunskaper. Utbildning inom chefskap/ledarskap är önskvärt. Stor vikt läggs vid förmågan att kunna utveckla och leda medarbetare med helhetssyn på verksamheten. Körkort B är ett krav.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Du är stationerad under jord. B-körkort är ett krav. För mer information om tjänsten kontakta gärna rekryterande chef Jan Malmelöv 0970–764 68. jan.malmelov@lkab.com.

Fackliga kontakter:
Unionen Södra - Per Ola Eriksson, 0920-38076
SACO-klubben Södra - Annika Taavoniku, 0970-79532
Ledarna Södra - Stefan Tallfjärd, 0970-79561

Produktionschef till EL500 i Malmberget

Företag LKAB
Ort
Utgår

2019-08-26

Ansök nu

Dela detta jobb